Wat doe je als een gepland recreantentoernooi niet doorgaat.
Gewoon zelf een onderlinge wedstrijd regelen (met dank aan Gitta) met alle Groen Geel-recreanten onder elkaar.
En als het dan groot aangekondigd wordt voor extra publiek dan is het extra leuk.
Als nieuwste lid van de recreanten aan mij de taak om een verslag te maken.

Met Gitta en Tom als fanatieke coaches was het allerminst een oefenpartijtje.
Luit Jan werd gevraagd dit alles te leiden als scheidsrechter.

Vanessa

Het team van Tom ging voortvarend van start en nam brutaal binnen 10 minuten een voorsprong van 3-0 met 3 doelpunten van Ans L. Daarna werd er gewisseld van functie.
André zorgde voor team Gitta voor de 3-1.
Team Tom zette weer aan onder aanmoediging van het publiek. Krista scoorde de 4-1 en ikzelf de 5-1
Daarna was het rust en denk maar niet dat we even met ons publiek mochten praten, er werd serieus gecoacht, de overwinning moest veiliggesteld worden.
Team Gitta scoorde echter als eerste na rust met een mooi schot van Petra 5-2
Daarna raakte het aanvalsvak van Tom op stoom. Ans L, Hans en nogmaals Ans L, zorgden voor een 8-2 stand.
Nadat er gewisseld was van functie ging het team van Tom nog even door. 9-2 werd gemaakt door Krista.
In de laatste minuten maakte André de 9-3 en Mariëtte met een weergaloze omdraaibal nog de 9-4.
Na de wedstrijd nam iedereen nog een strafworp waar een gelijke stand van 4-4 uitkwam.

Na een fanatieke, maar sportieve wedstrijd volgde nog een gezellige avond met een heerlijk chinees buffet.
Er werden mooie herinneringen opgehaald, bijvoorbeeld  over De Mosselbokaal.
Gaat deze weer in het leven geroepen worden…..??