Het veldseizoen zit er weer op. Ongeslagen kampioen en weer in de Ereklasse, goed zo. Deze wedstrijd was door het aanwezige publiek meer in het kader van de aansluitende barbecue en het feest, waar GG goed in is. Na een minuut of vijf maakten we via een afstandsschot 1 -0, afstandsschot 2-0 en een doorloopbal van Fanny op 3-0. Na zestien minuten viel op de stand 4-0 de eerste tegengoal. Rustig doorgaand werd de ruststand 7-4.

Vlak na rust een mooie one-hander van Hidde bij de paal en we kabbelden naar het einde. De opwinding ook voor de supporters kwam voor het einde met een toverbal van Bjarne na een lange rush. Er ontstond meteen een luidruchtige fanclub. Inmiddels was het  terras volgestroomd met supporters onder de parasols bij de vallende regen. Tijdens de barbecue werd ook afscheid genomen van stoppende spelers/sters, altijd jammer. De doelpunten in deze wedstrijd kwamen van Thomas, vijf, Hidde, vier en Gerben, Bjarne, Fanny, Sascha en Anna allen een. Het schotpercentage over de wedstrijd was 15%.

Een zwaar seizoenen en voor iedereen een wel verdiende vakantieperiode. Met de grotendeels blijvende selectie volgt volgend seizoen een interessante opbouwfase. We gaan er voor en hoe ver kunnen we komen? Een mooie taak voor de supporters om de ploeg te steunen.