We begonnen goed tegen de reuzen/reuzinnen. De afspraken om naar de zijkanten te spelen, niet hoog te plaatsen en te blijven bewegen werden goed nagekomen door de eerste aanval. Aan de andere kant hield de verdediging het goed dicht. Met een doorloopbal door Levy, aangegeven door Merel, kwamen we op 1-0 en een schot van flinke afstand van Mees betekende zelfs 2-0 voor. Verrassing bij de tegenstanders.

We kregen echter daarna niet makkelijk zelf de grip op onze eigen aanval en met schoten van halve afstand en van ver tegen werd het 2-2. Na een door hen gemiste strafworp en nog een afstandschot tegen werd het 2-3. Rust.

Benadrukt werd zo te blijven spelen vooral gericht op goed plaatsen. Jammer genoeg ging het plaatsfoutenspook in de tweede helft meespelen. Ballen werden vaak te hoog geplaatst of niet goed in de handen, de rust ontbrak in het spel. Mede door drie tegendoelpunten uit plaatsfouten liep de achterstand op. Uit een combinatie met Levy scoorde Mees nog tegen en Gerard maakte een schot van halve afstand, zodat uiteindelijk de eindstand 4-10 bereikt werd.

Per saldo hebben we het beter gedaan dan de eerste wedstrijd tegen hen, maar laten we wel proberen voortaan het goede begin vol te houden. Nadenken hoort ook bij het spel en niet automatisch plaatsen. De onnodige fouten er uit halen.

De komende twee wedstrijden kunnen we laten zien of we beter zijn gaan spelen. Redelijk tevreden over de wedstrijd konden we met lekkere cupcakes en gebak afsluiten. We hopen dat Scott weer snel mag aansluiten.