De C2 maakte er op deze mooie lentedag een goede wedstrijd van, niet zozeer qua uitslag maar meer nog qua spel. Ook weer een volle bak aanwezig, alle twaalf spelers/sters. De eerste aanval speelde vooral op het schot, waarbij door het goede afvangen van de dames er veel herhalingskansen kwamen.

De verdediging hield het goed dicht door constant druk te blijven geven. Uiteindelijk de vakwisseling bij 1-1. De tweede aanval was er snel klaar mee. Met twee afstandschoten werd het 3-1. We gingen zo met veel inzet door en de rust kwam op 5-2. Benadrukt werd dit zo vol te houden ( je mag nooit in de rust zeggen dat het goed gaat want dan … ).

Het andere vak kwam er nu voor de tweede helft in. Meteen na rust een mooie heer-dame combinatie 6-2. Het aanvalsspel bleef op het schot gericht en van afstand gingen we naar 7-2 en nog 7-3. Beide heren maakten samen een mooie combinatie en met een one-hander onder de paal werd het 9-3. Verdedigend werd het wat slordiger en 9-5. Een afstandschot uit dames handen en een korte doorloopbal maakten de eindstand op 11-5.

Er werd hard gewerkt door iedereen en korfbaltechnisch was het aanvallend goed verzorgd. Op deze manier kunnen we met afwisselend spel goed scoren. En… er was nu nauwelijks klagen over doorloopballen tegen; het kan dus wel. Nu moeten we proberen dit vol te houden en de schoonheidsfoutjes er uit te halen.

De doelpunten kwamen van : Jesse 2, Justin 2, Scott 1, Mees 1, Babette 1, Gerard, 1, Jackie 1, Gwen 1, Noa 1.