Vertrouwenscontact-persoon groen geel

Vele verenigingen en alle bij het NOC*NSF aangesloten sportbonden hebben een vertrouwenscontactpersoon. Vertrouwenscontactpersonen fungeren als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag.

Start zaalseizoen

Voor de meeste ploegen zit het veldseizoen er al weer op en wordt gestart met trainen in de zaal. Je hoort van je trainer wanneer de zaaltrainingen voor jouw ploeg starten. Kijk hier voor het trainingsschema. 

Rijders en vertrektijd c3

En weer zijn de rijders en de vertrektijden (na even terug geweest te zijn) van de uitwedstrijden op de site niet zichtbaar. Heel vervelend, er wordt aan gewerkt.

Goede opkomst bij trainersbijeenkomst op maandag 16 oktober!

De eerste trainersbijeenkomst van dit seizoen werd druk bezocht. Maar liefst 21 trainers, en niet allemaal betrokken bij GG jeugdselectieteams, gaven gehoor aan de uitnodiging van de commissie Topsport. Hoofdtrainer Dico Dik gaf in een puntgave presentatie enige uitleg over de korfbal-technische visie van de commissie topsport. In aanvallend opzicht betekende dat een verhaal over verschillende zones met bijbehorende rendementen, 4 aanvallende spelers, rebounders die pas rebounder werden als er werd geschoten, elke pass die in potentie een ‘eindpass’ is, (herstellende) driehoeks spelen, herenwissel, contra-plays en veel van dit soort termen.

Kokers gezocht voor de culinaire fietstocht van 10 november

We zijn ontzettend blij met alle 72 (!) opgaves die we al binnen hebben voor de Culinaire fietstocht van 10 november. We lijken af te stevenen op een ongekend aantal deelnemers.We zoeken nog kokers, maar wil je toch liever fietsen mag dat natuurlijk ook.Let op: Vol=vol en opgeven kan nog tot uiterlijk 1 november.

Groen-Geel 1

TeamledenStandProgrammaUitslagenWedstrijdsecretariaat