Zondag 14.30 uur groen - geel 1 inhaalwedstrijd

Het is voor velen een vrij weekend, echter niet voor Groen - Geel 1. Zij gaan inhalen tegen De Hoeve a.s. zondag thuis om 14.30 uur. Deze wedstrijd was verzet vanwege vanwege het succesvol verlopen WK U19, hier zullen we voor de wedstrijd op terugblikken. Martin, Carlo en Kevin zullen in het zonnetje worden gezet door voorzitter Rick de Wit. Hierna de wedstrijd tussen twee teams die er volop voor strijden. Kijk niet naar de stand van de ranglijst, De Hoeve neemt een geflatteerde positie in en is aan een goede inhaalreeks bezig.

Groen geel a1 heropent het de veldcompetitie met een degelijke overwinning tegen skf a1 (23-13)

Zaterdag 22 april stond er maar 1 wedstrijd op het programma bij Groen Geel: GG A1 – SKF A1. Na een redelijk zaalseizoen (derde in de hoofdklasse) was het de taak voor dit team om een goede acte de presence te geven in de veldhoofdklasse, waar deze ploeg op een vierde plek staat, achter respectievelijk Fortuna, Nieuwerkerk en DOS’46. In deze hoofdklasse bestaat er een echte tweedeling: bovengenoemde 4 ploegen gaan echt om de bovenste plekken strijden en de andere 4 ploegen te weten SKF, OVVO, DSC en LDODK gaan uitmaken wie er gaat degraderen.

Nog 10 plekken over voor aspiranten kamp, vol = vol

Er hebben zich al 25 aspiranten ingeschreven voor kamp, dat betekent dat er nog maar 10 plekken over zijn. In de groen gele wandelgangen horen we veel: 'ik ga wel mee, maar ik moet me alleen nog inschrijven". Zorg dat je dit snel doet want er kunnen dit jaar maar 35 aspiranten mee. VOL = VOL.

Koppelschieten hemelvaartsdag

Hallo topschutters! Het is weer tijd voor een nieuw evenement! Wil jij de nieuwe topschutter worden van GG? Ben je niet meer zo snel maar heb je nog steeds een dodelijk schot? Of wil je bewijzen dat je beter kunt schieten dan Carlo?

Aankondiging: halv 24 mei

Beste leden, Hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De HALV zal op woensdag 24 mei 2017 plaatsvinden in de kantine.

Groen-Geel 1

TeamledenStandProgrammaUitslagenWedstrijdsecretariaat