Wedstrijdverslag gg a3 - kz a4

Ineens is het hartje winter. Was het al wel enigszins fris, vanaf gisteren kunnen we het overgangsjasje voorlopig vaarwel zeggen. Coach Stephan slaat de adviezen van de weather men & women in de wind en stapt met zoon, zijn Amerikaanse vriendin (van zoon) en het derde (die zitten in een lekkere poule zeg, met o.a. SCO, Mid-Fryslân, Heerenveen en De Wâlden uit Oentsjerk) in de auto op weg richting Afsluitdijk om met een gelijkspelletje tegen OWK via de door innovator Daan Roosegaarde 'opgeknapte' Stevin- en Lorentzsluizen weer terug te keren.Dan de A3. Vandaag wéér tegen KZ? Ja, wéér tegen KZ.

Activeringsbrieven korfbalmasterz verzonden

Beste Groen Gelers, gisterenavond zijn de activeringscodes voor alle spelende leden vanaf de B aspiranten (en ook de recreanten) voor KorfbalmasterZ verzonden. Helaas stonden niet alle emailadressen in Sportlink. Speel je nu in de competitie dan ben je verplicht dit spelregelbewijs te halen. Mocht je geen activatiebrief ontvangen hebben dan kan dit twee redenen hebben. Of je emailadres staat helemaal niet in Sportlink of we hebben een onjuist emailadres. Wil je in deze situatie een email sturen naar scheidsrechter@kvgroen-geel.nl

A1 wint van koploper dos’46!

Sloot ik mijn vorige verslag nog af met: “we hopen op een leuk dagje Groen Geel-hal!”, inmiddels kunnen we stellen dat het een leuk dagje Groen Geel-hal was!! Groen Geel 1 won via een zeer overtuigende 1e helft en een ‘niets aan de hand, geen paniek’ tweede helft van Wageningen (29-17) en daarvoor speelde Groen Geel 2 ook top tegen TOP. Zij wonnen met 26-17.

Een lofspraak...

Een korte lofspraak voor alle supporters, aanhangers en liefhebbers van Groen-Geel 1.

D3 - apollo d1 (8 -9)

De eerste verlieswedstrijd in dit seizoen. Waar we vorige wedstrijden het verdedigend goed deden en aanvallend minder was het nu andersom. We kwamen al snel achter door een doorloopbal en een tweetal schoten 0-3 en aanvallend waren er slechts enkele kansen. In de tweede opstelling werd het eerst 0-4 waarna Rosa en tweemaal Kiki het tot 3-4 brachten. In de rust werd nog aangegeven dat we moesten opletten op het op doorloopballen gerichte spel van de tegenstanders. Maar ja, toch weer twee tegen. We misten een strafworp maar Ruben met ook een doorloopbal en een afstandschot maakte 5-6.

Groen-Geel 1

TeamledenStandProgrammaUitslagenWedstrijdsecretariaat