Bedankt groen gelers!

Bij deze willen wij iedereen bedanken die op welke wijze dan ook iets heeft betekend voor de selectie het afgelopen seizoen. Wij hebben als Groen Geel selectie drie mooie kampioenschappen (én een mooie 2e plek) weten binnen te halen. Dat is een fantastisch resultaat met een fantastische groep wat je niet niet alleen maar haalt met een ploeg, maar ook met alles en iedereen daar omheen. Alle reserves bedankt voor de reservebeurten en de vele kilometers die daar meestal bij hoorden.

Seizoensopening 27 augustus

Om alvast in de agenda te zetten! Zondag 27 augustus van 14 uur tot 17 uur seizoensopening. Binnenkort meer info over het programma.

D1 vijfde van nederland!

‘Gaan we op vakantie?’ vraagt mijn zoon als hij met een nog slaperig hoofd op zaterdagochtend om 7 uur naar beneden komt. De tafel staat vol met spullen. Vader doet er ook nog een schepje bovenop: ‘Jeetje, we gaan maar één dagje naar Heerenveen, hoor! Het enige wat me mee móeten hebben is onze dochter, haar GroenGeel-shirt en haar schoenen. De rest is overbodig en kunnen we lenen of kopen.’ Maar braaf wordt de auto ingepakt en blijken we, als we bij GroenGeel aankomen, niet de enige die een auto vol meehebben.

D1 5e beste van nederland (& veel foto's)

Vandaag mocht de D1 aantreden op het NK voor de D-jeugd in Heerenveen. Na 1 gewonnen (tegen Vriendenschaar), 1 gelijkgespeelde (tegen Heerenveen) en 1 verloren poulewedstrijd (tegen Fortuna), mocht de D1 in de laatste wedstrijd strijden om de 5e en 6e plaats.

Exploitatie.... wat is dat?

De eerste twee weken zitten erop!Op woensdag 24 mei ging ik van start met mijn nieuwe verenigingstaak en direct daarna liep mijn al volle agenda over met groengeel gekleurde afspraken en overleggen. Blij werd ik vooral van de kennismaking met verschillende leden die mij met veel bevlogenheid wilden vertellen over hun werkzaamheden bij Groen-Geel. Ik neem mijn petje af voor al mijn gesprekspartners van de afgelopen weken, wat doen zij veel vóór en met elkaar!Opvallend was dat ik in de achterliggende periode regelmatig de vraag kreeg over de precieze betekenis en invulling van exploitatie.

Groen-Geel 1

TeamledenStandProgrammaUitslagenWedstrijdsecretariaat