Recreantennieuws

Maandagavond 27 maart afsluiting zaalseizoen vanaf 20.00 uur. We spelen met 3 teams onderlinge wedstrijden, waarin weer nieuwe recreanten in actie komen.

Definitieve indeling ouderkindkorfbal 25 maart

Aanstaande zaterdag is het zover: het ouderkindkorfbaltoernooi! Wij zijn er klaar voor, net als de vijf ouders die afgelopen maandag hebben meegetraind bij de recreanten! 

Herinnering ruilbeurs

Woensdag is de laatste ruilbeurs voordat de veldcompetitie weer begint, dus pak je kans. Woensdag 22 maart van 16.45-18.00 uur.

Groen geel 1 voor het eerst op nieuwe k40 veld te zien

A.s. zaterdag spelen Groen - Geel 1 en 2 een oefenwedstrijd tegen Tweemaal Zes 1 en 2. Kan een leuke krachtmeting worden, Tweemaal Zes is ook kampioen geworden in de overgangsklasse en speelt dus net als Groen - Geel volgend seizoen in de Hoofdklasse. De scheidsrechtter bij deze wedstrijd is geen onbekende, Berthold Komduur komt naar Wormer om ons te fluiten.

Marcel en joeri fluiten 1e play-off in de kl

Aanstaande zondag om 16.00 uur fluiten Marcel en Joeri de eerste play-off wedstrijd in de best of three serie tussen TOP uit Sassenheim en LDODK uit Gorredijk. TOP is 2e geëindigd in de competitie en ontvangt nummer 3 LDODK. In de competitie heeft TOP zijn thuiswedstrijd verloren. In de uitwedstrijd werd 1 puntje afgesnoept. Alle ingredienten voor een leuke pot korfbal.

Groen-Geel 1

TeamledenStandProgrammaUitslagenWedstrijdsecretariaat