Lieve maaike en dikke noot

Nou, nou, nou! Dat was wel een hele lange radiostilte! Ik heb verdomde lang op een stukje van jou of Noot moeten wachten! Ik dacht dat we om en om een stukje zouden schrijven en de laatste keer was toch echt een stukje van mijn kant (weliswaar alweer ruim 3 maanden geleden maar toch!).

Save the date: 25 maart aspirantenkamp feest!

25 maart om 20:00 vieren we een Aspirantenkamp feestje. Hier onthullen we het thema, introduceren we de leiding en na het feestje kun je je direct inschrijven om mee te gaan met aspirantenkamp. Deze nu al legendarische avond wil je niet missen. Zorg dat je er bij bent!

Lieve niels & jeroen

Het is stil.

Met de bus naar kva 1 - groen geel 1

Kom jij ook naar Amstelveen voor DE wedstrijd? Als je geen vervoer hebt dan is de bus een goede oplossing! 

Dvo a1 – groen geel a1: goed verdedigd, maar vergeten aan te vallen…

Zaterdag 18 februari stond de uitwedstrijd in Bennekom op het programma. In huize Boes werd deze week een Houdini-theorie bedacht waarbij wij nog steeds kans maakten om in de play-offs te belanden. Daarbij waren wij voornamelijk afhankelijk van resultaten van teams die boven ons staan, maar één van de voorwaarden was natuurlijk wel dat wij vandaag van DVO zouden winnen. De thuiswedstrijd tegen de Bennekommers werd nog redelijk gemakkelijk gewonnen met 21-17 en gezien de behaalde resultaten van onze tegenstander van vandaag (alleen winst van de ploegen die onder hen staan en alleen een gelijkspel tegen AVO) hadden we er...

Groen-Geel 1

TeamledenStandProgrammaUitslagenWedstrijdsecretariaat