" />

Wedstrijdverslag c3

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen.

Foto's team van de week f3 en f4

Zaterdag 1 december waren de F3 en de F4 team van de week. Ze mochten op de foto en oplopen met de spelers van ons vlaggenschip. In de rust van de wedstrijd van ons eerste hebben deze toppers hun korfbalkunsten mogen laten zien aan het grote publiek.

Vers uit de keuken...

Zaterdag zijn er weer lekkere broodjes verkrijgbaar...

Tins nieuwe shirtsponsor c2

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten zij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. TINS sponsort de C2 doormiddel van fraaie shirts en inschietshirts en wenst de C2 veel succes in het nieuwe tenue.

Balsponsor: freek hypotheek zaandam

Zoals u op de foto al kunt zien, ook het korfbalechtpaar Dik heeft door vakkundige begeleiding van HVMS makelaardij en Freek Hypotheek een prachtig nieuw huis verkregen op het oude Groen Geel veld, dus straks lopend naar Groen Geel!

Terug naar overzicht

Zondag 2 september freek hypotheek seizoensopening

Door Evenementencommissie, 4 maanden geleden

Zondag 2 september is de Freek Hypotheek Seizoensopening voor de jeugd van Groen Geel. Doel is om de jeugd en ouders met de selectiespelers kennis te laten maken. Dit gebeurt d.m.v. een sportief programma. Programma Freek Hypotheek Seizoensopening:

  • 13.00 uur: Complex open
  • 14:00 uur: Opening en verzamelen
  • 14:05 uur: 

Spelletjescircuit E, F en Kangaroes o.l.v. Terrenc en selectie Sen. en A1

Clinic B jeugd o.l.v. Stijn Hoekstra, Ivan Karsters en Lindsy Krop

Clinic C jeugd o.l.v. Carlo de Vries, Elise Al en Jairus Nicatia

Clinic D jeugd o.l.v. Kevin Dik, Renée van Ginkel en Martin Coevert

  • 15:00 uur: Voorstellen selectie Groen-Geel 1, 2 en A1
  • 15:15 uur: Warming Up alle jeugd en GG selectie
  • 15:30 uur: Koningen (shoot-out; schiet jij alle GGers eruit?)
  • 16:00 uur: Hapje en drankje rond het horecaplein

Iedereen is van harte welkom, spelers, supporters, ouders, opa's en oma's. Laten we er een gezellige dag van maken aan het begin van weer een  nieuw seizoen.

Selectie Groen-Geel