Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Zaterdag in de groen geel hal groen geel 1 – unitas/perspectief 1

Door Marcel Griemink, 13 maanden geleden

De voorbeschouwing

Komende zaterdag speelt Groen Geel 1 in de Hel van Wormer tegen Unitas/Perspectief 1.  

Unitas is een prima spelende ploeg die vooral over de dames veelvuldig scoren. Tegen deze ploeg heeft iedere andere hoofdklasser het moeilijk, ze kunnen het alleen in de eindfase net niet afmaken en verliezen daardoor een aantal keren nipt. Hierdoor staan ze dichterbij de gevarenzone dan Unitas lief is. Zij zullen dus alles in het werk stellen om Groen Geel te verslaan en het gat met Tweemaal Zes te behouden.

Zoals gezegd ligt verdedigend de druk bij onze dames. Die moeten flink aan de bak. Vorige wedstrijd schoten ze er ongeveer 15 in van de 24. Hoe ze dat gaan oplossen en beter doen dan de eerste wedstrijd gaan we zaterdag zien. Aanvallend hebben we een lastige eerste helft gehad, de tweede ging veel beter. Eigenlijk het beeld van de laatste weken. Groen Geel moet dat dus beter doen. Laten we kijken of ze de lijn van de trainingen kunnen doorzetten naar de start van de wedstrijd. Super scherp.

Wat zou helpen is een volle bak, de tribunes vol met Groen Gele aanhang die onze ploeg naar de winst schreeuwt en ons daardoor een prima uitgangspositie verschaft voor de playoffs.  Er is dus weer heel wat te verdienden komende zaterdag . Start is om 19 uur.

Tot zaterdag.