Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering maandag 28 mei 2018

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Kangoeroedag

We hebben vandaag een Kangoeroedag voor de kleuters van Wormer georganiseerd. Meer dan 100 kinderen hebben genoten van een muzikale warming-up en leuke spelletjes op de velden! Kijk hier voor de eerste foto’s.

Aspirantenkamp foto's

De dagen zijn voorbij gevlogen en het kamp zit er al weer op!

Aankomst pupillenkamp 15:30 uur

Het pupillenkamp zit er al bijna weer op. De verwachting is dat ze om 15:30 uur bij Groen Geel aankomen.

Aspirantenkamp 17:05 op station wormerveer

Beste ouders,

Terug naar overzicht

Zaterdag in de groen geel hal groen geel 1 – unitas/perspectief 1

Door Marcel Griemink, 4 maanden geleden

De voorbeschouwing

Komende zaterdag speelt Groen Geel 1 in de Hel van Wormer tegen Unitas/Perspectief 1.  

Unitas is een prima spelende ploeg die vooral over de dames veelvuldig scoren. Tegen deze ploeg heeft iedere andere hoofdklasser het moeilijk, ze kunnen het alleen in de eindfase net niet afmaken en verliezen daardoor een aantal keren nipt. Hierdoor staan ze dichterbij de gevarenzone dan Unitas lief is. Zij zullen dus alles in het werk stellen om Groen Geel te verslaan en het gat met Tweemaal Zes te behouden.

Zoals gezegd ligt verdedigend de druk bij onze dames. Die moeten flink aan de bak. Vorige wedstrijd schoten ze er ongeveer 15 in van de 24. Hoe ze dat gaan oplossen en beter doen dan de eerste wedstrijd gaan we zaterdag zien. Aanvallend hebben we een lastige eerste helft gehad, de tweede ging veel beter. Eigenlijk het beeld van de laatste weken. Groen Geel moet dat dus beter doen. Laten we kijken of ze de lijn van de trainingen kunnen doorzetten naar de start van de wedstrijd. Super scherp.

Wat zou helpen is een volle bak, de tribunes vol met Groen Gele aanhang die onze ploeg naar de winst schreeuwt en ons daardoor een prima uitgangspositie verschaft voor de playoffs.  Er is dus weer heel wat te verdienden komende zaterdag . Start is om 19 uur.

Tot zaterdag.