Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Zaterdag in de groen geel hal groen geel 1 – unitas/perspectief 1

Door Marcel Griemink, 7 maanden geleden

De voorbeschouwing

Komende zaterdag speelt Groen Geel 1 in de Hel van Wormer tegen Unitas/Perspectief 1.  

Unitas is een prima spelende ploeg die vooral over de dames veelvuldig scoren. Tegen deze ploeg heeft iedere andere hoofdklasser het moeilijk, ze kunnen het alleen in de eindfase net niet afmaken en verliezen daardoor een aantal keren nipt. Hierdoor staan ze dichterbij de gevarenzone dan Unitas lief is. Zij zullen dus alles in het werk stellen om Groen Geel te verslaan en het gat met Tweemaal Zes te behouden.

Zoals gezegd ligt verdedigend de druk bij onze dames. Die moeten flink aan de bak. Vorige wedstrijd schoten ze er ongeveer 15 in van de 24. Hoe ze dat gaan oplossen en beter doen dan de eerste wedstrijd gaan we zaterdag zien. Aanvallend hebben we een lastige eerste helft gehad, de tweede ging veel beter. Eigenlijk het beeld van de laatste weken. Groen Geel moet dat dus beter doen. Laten we kijken of ze de lijn van de trainingen kunnen doorzetten naar de start van de wedstrijd. Super scherp.

Wat zou helpen is een volle bak, de tribunes vol met Groen Gele aanhang die onze ploeg naar de winst schreeuwt en ons daardoor een prima uitgangspositie verschaft voor de playoffs.  Er is dus weer heel wat te verdienden komende zaterdag . Start is om 19 uur.

Tot zaterdag.