Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Zaterdag in de groen geel hal groen geel 1 – unitas/perspectief 1

Door Marcel Griemink, 10 maanden geleden

De voorbeschouwing

Komende zaterdag speelt Groen Geel 1 in de Hel van Wormer tegen Unitas/Perspectief 1.  

Unitas is een prima spelende ploeg die vooral over de dames veelvuldig scoren. Tegen deze ploeg heeft iedere andere hoofdklasser het moeilijk, ze kunnen het alleen in de eindfase net niet afmaken en verliezen daardoor een aantal keren nipt. Hierdoor staan ze dichterbij de gevarenzone dan Unitas lief is. Zij zullen dus alles in het werk stellen om Groen Geel te verslaan en het gat met Tweemaal Zes te behouden.

Zoals gezegd ligt verdedigend de druk bij onze dames. Die moeten flink aan de bak. Vorige wedstrijd schoten ze er ongeveer 15 in van de 24. Hoe ze dat gaan oplossen en beter doen dan de eerste wedstrijd gaan we zaterdag zien. Aanvallend hebben we een lastige eerste helft gehad, de tweede ging veel beter. Eigenlijk het beeld van de laatste weken. Groen Geel moet dat dus beter doen. Laten we kijken of ze de lijn van de trainingen kunnen doorzetten naar de start van de wedstrijd. Super scherp.

Wat zou helpen is een volle bak, de tribunes vol met Groen Gele aanhang die onze ploeg naar de winst schreeuwt en ons daardoor een prima uitgangspositie verschaft voor de playoffs.  Er is dus weer heel wat te verdienden komende zaterdag . Start is om 19 uur.

Tot zaterdag.