Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

Zaterdag in de groen geel hal groen geel 1 – unitas/perspectief 1

Door Marcel Griemink, 20 dagen geleden

De voorbeschouwing

Komende zaterdag speelt Groen Geel 1 in de Hel van Wormer tegen Unitas/Perspectief 1.  

Unitas is een prima spelende ploeg die vooral over de dames veelvuldig scoren. Tegen deze ploeg heeft iedere andere hoofdklasser het moeilijk, ze kunnen het alleen in de eindfase net niet afmaken en verliezen daardoor een aantal keren nipt. Hierdoor staan ze dichterbij de gevarenzone dan Unitas lief is. Zij zullen dus alles in het werk stellen om Groen Geel te verslaan en het gat met Tweemaal Zes te behouden.

Zoals gezegd ligt verdedigend de druk bij onze dames. Die moeten flink aan de bak. Vorige wedstrijd schoten ze er ongeveer 15 in van de 24. Hoe ze dat gaan oplossen en beter doen dan de eerste wedstrijd gaan we zaterdag zien. Aanvallend hebben we een lastige eerste helft gehad, de tweede ging veel beter. Eigenlijk het beeld van de laatste weken. Groen Geel moet dat dus beter doen. Laten we kijken of ze de lijn van de trainingen kunnen doorzetten naar de start van de wedstrijd. Super scherp.

Wat zou helpen is een volle bak, de tribunes vol met Groen Gele aanhang die onze ploeg naar de winst schreeuwt en ons daardoor een prima uitgangspositie verschaft voor de playoffs.  Er is dus weer heel wat te verdienden komende zaterdag . Start is om 19 uur.

Tot zaterdag.