Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering maandag 28 mei 2018

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Kangoeroedag

We hebben vandaag een Kangoeroedag voor de kleuters van Wormer georganiseerd. Meer dan 100 kinderen hebben genoten van een muzikale warming-up en leuke spelletjes op de velden! Kijk hier voor de eerste foto’s.

Aspirantenkamp foto's

De dagen zijn voorbij gevlogen en het kamp zit er al weer op!

Aankomst pupillenkamp 15:30 uur

Het pupillenkamp zit er al bijna weer op. De verwachting is dat ze om 15:30 uur bij Groen Geel aankomen.

Aspirantenkamp 17:05 op station wormerveer

Beste ouders,

Terug naar overzicht

Zaterdag 26 mei seizoen afsluitende en simpel.nl vrijwilligers bbq

Door Het bestuur, 15 dagen geleden

Beste Groen-Geler, Hierbij nodigen wij jullie uit om zaterdag 26 mei naar Groen-Geel te komen om het seizoen met elkaar af te sluiten. Dit jaar willen wij met deze BBQ tevens onze vrijwilligers bedanken. Voor onze vrijwilligers is er een speciale aanbieding, omdat wij de inzet van onze vrijwilligers waarderen.

Zaterdag 26 mei staat er een mooi thuis programma op de planning met als afsluiter de laatste thuiswedstrijd van het eerste.

Vanaf 17.30 uur kun je je vlees zelf garen op de BBQ’s.  Een BBQ pakket bestaande uit 2 saté stokjes, een worstje en een hamburger moet je vooraf bestellen, dit kan doormiddel van een email te sturen naar smits.tamarah@gmail.com. Graag in de email vermelden of je wel of geen vrijwilliger bent, zo ja dan graag aangeven wat je doet. Opgeven kan tot en met vrijdag 18 mei.

Opgeven doe je per email, opgeven kan voor meerdere personen tegelijk alleen wel per persoon aangeven of je wel of geen vrijwilliger bent plus de vrijwilligerstaak.  Voor vrijwilligers zitten er geen kosten aan de BBQ verbonden. Ben je geen vrijwilliger maar wil je wel gezellig mee doen met de BBQ, dan bedragen de kosten €8,50,-. Voor beide geldt inclusief salades, sausjes en stokbrood.

Tot zaterdag de 26ste!

Het bestuur