Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Zaterdag 26 mei seizoen afsluitende en simpel.nl vrijwilligers bbq

Door Het bestuur, 4 maanden geleden

Beste Groen-Geler, Hierbij nodigen wij jullie uit om zaterdag 26 mei naar Groen-Geel te komen om het seizoen met elkaar af te sluiten. Dit jaar willen wij met deze BBQ tevens onze vrijwilligers bedanken. Voor onze vrijwilligers is er een speciale aanbieding, omdat wij de inzet van onze vrijwilligers waarderen.

Zaterdag 26 mei staat er een mooi thuis programma op de planning met als afsluiter de laatste thuiswedstrijd van het eerste.

Vanaf 17.30 uur kun je je vlees zelf garen op de BBQ’s.  Een BBQ pakket bestaande uit 2 saté stokjes, een worstje en een hamburger moet je vooraf bestellen, dit kan doormiddel van een email te sturen naar smits.tamarah@gmail.com. Graag in de email vermelden of je wel of geen vrijwilliger bent, zo ja dan graag aangeven wat je doet. Opgeven kan tot en met vrijdag 18 mei.

Opgeven doe je per email, opgeven kan voor meerdere personen tegelijk alleen wel per persoon aangeven of je wel of geen vrijwilliger bent plus de vrijwilligerstaak.  Voor vrijwilligers zitten er geen kosten aan de BBQ verbonden. Ben je geen vrijwilliger maar wil je wel gezellig mee doen met de BBQ, dan bedragen de kosten €8,50,-. Voor beide geldt inclusief salades, sausjes en stokbrood.

Tot zaterdag de 26ste!

Het bestuur