Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Zaterdag 15 juni seizoen afsluitende en simpel.nl bbq

Door Tamarah Smits, 22 dagen geleden

Beste Groen-Geler, 

Hierbij nodigen wij jullie uit om zaterdag 15 juni naar Groen-Geel te komen om het seizoen met elkaar af te sluiten. Dit jaar willen wij met deze BBQ tevens onze vrijwilligers bedanken. Voor onze vrijwilligers is er een speciale aanbieding, omdat wij de inzet van onze vrijwilligers waarderen. 

Zaterdag 15 juni staat er een mooi thuis programma op de planning met als afsluiter de laatste thuiswedstrijd van het eerste. 

Vanaf 18.00 uur kun je je vlees zelf garen op de BBQ’s.  Een BBQ pakket bestaande uit 2 saté stokjes, een worstje en een hamburger moet je vooraf bestellen; kosten €9,50,-. Voor vrijwilligers zitten er GEEN kosten aan de BBQ verbonden. Voor beide is de BBQ inclusief salades, sausjes en stokbrood. 

Wil je met je team het seizoen leuk afsluiten? Ook hiervoor kun je deze BBQ gebruiken!

Binnenkort volgt hier op de website een inschrijfformulier!

Schrijf de 15e juni dus alvast in je agenda! 

Het bestuur