" />

Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Zaaluitslag groen geel a3 op het veld!

Door Anita Wijnstok, 9 maanden geleden

Na een prachtig zaalseizoen waarin de A3 een gedeelde vijfde plaats heeft behaald, schoten onze schaapjes afgelopen dinsdagavond als dartele koeien de wei in. En dat nog wel in het wat hogere gras van het Wormerse korfbalcomplex.

De anemometer wees het getal nul komma nul meter per seconde aan, wat betekent dat er geen zuchtje wind te bekennen was, een prima omstandigheid voor een grote uitslag. En dat werd het ook. Uiteindelijk hebben we met 19-23 het onderspit gedolven, echter het was een zeer aantrekkelijke wedstrijd. ZKV A2 is best een goede ploeg, met sterke en snelle mannen, waar wij onze kanjers Jasper, Lucas, Tijmen en Hugo tegenover stellen. Een hele tijd is het gelijk opgegaan, er werd uitstekend verdedigd, enkel straften zij elke onachtzaamheid genadeloos af. Het mannetje met de bril, vaak gespot bij Groen Geel, scoorde lekker van afstand en ook de rake doorloopbal had hij in zijn repertoire. De heer van Jasper, die van die trucjes onder de korf, had het ook op zijn heupen en maakte het verschil.

Zonder de andere dames tekort te doen, verdient Mayhling, onze Rocky Bilbao, en voor de oudere lezer onze Johan Neeskens (weet u nog, van dat WK 78 in Argentinië?), speciale aandacht deze week. Met een blauw oog, opgedaan tijdens haar invalbeurt bij het vijfde afgelopen zondag, begon ze aan de wedstrijd en stond ze tegenover de Mirjam Maltha van ZKV (tactisch staat Rosella tegen de kleinere dame). En stond ze haar vrouwtje: door het keurige aansluiten heeft ze maar twee goals doorgelaten. Zou ze Koenraad's kleefpasta hebben ingekocht? (Pipi zet de boel op stelten, 1970). Geen greintje angst viel er te bespeuren. Toen ze later onder de zoden werd geschoffeld door een ZKV'er, stonden de ambulancebroeders al klaar met een brancard. Maar op het moment dat reserve Isabel de broek op de enkels had, hoor ik Mayhling zeggen: 'Nee, het gaat wel weer'.

Dan nog een bedankje voor scheidsrechter Jacob. Altijd bereid om te fluiten. We hadden nog een soort van wisselfittie in de zaal, en achteraf hadden we allebei een beetje gelijk: in de breedtesport mág je acht keer wisselen, maar de persoon kan niet voor dezelfde worden teruggewisseld. Pfffff, hadden wij effe mazzel, na zeven keer wisselen tegen DKV - de scheids durfde zijn fluit niet meer te gebruiken hihi - hadden we zomaar twee punten in mindering kunnen krijgen en waren we als een na laatste geëindigd.

Jammer dat de punten van dinsdag naar Zaandam zijn gegaan, maar morgen nieuwe rondes, nieuwe kansen in Hoorn, waar ADOS de tegenstander is. Toi toi toi....