Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar jou

Door ABC commissie, 5 maanden geleden

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Ook jij heb waarschijnlijk al veel trainers gehad in je korfbal carrière bij Groen Geel. Je kunt het je daarom ook vast niet voorstellen. Maar binnen Groen Geel merken we de laatste jaren dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden die een ploeg willen trainen en of coachen.

Daarom doen we een oproep aan jou als (ex) korfballer om je aan te melden voor het trainen en of coachen van een leuke jeugd ploeg.

Want ook voor seizoen 2018-2019 zijn we nog steeds op zoek naar mensen die ons ABC trainersteam compleet maken. Dit geld zowel voor de breedte sport als voor de wedstrijd sport teams.

Kortom vind jij het leuk om komend seizoen net als Tim, Frank, Marcel, Stephan, Kevin, Carlo, Jairus, Rico, Gerben, Remy, Terence Jasper, Armel, Emar, Jodie, Mindy, Wieteke en Erik een ABC ploegje te helpen met trainen en of coachen laat dan van je horen. Ook als je maar 1 dag in de week iets kan bijdragen dan is dat heel waardevol en kunnen we dat prima organiseren.

Dus meld je aan zodat ook de huidige Groen Geel jeugd net als jij later kan terugkijken en zeggen dat ook zij altijd goede trainers en coaches hebben gehad bij Groen Geel.

Spreek ons aan en laat van je horen.

De ABC commissie

Sandra, Marc, Kirsten, Bianca, Jochem en Erik

eko.koomen@quicknet.nl