Opruiming

We gaan de kasten weer legen. Alle gevonden voorwerpen zitten in de blauwe bak rechts voor de metalen kast. Wat volgende week niet is afgehaald gaat naar een kledingbak voor een goed doel.

Gevonden voorwerpen tot 17-9-2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wist u, dat....

Nu Rusland als vanouds spionnen over de wereld heeft lopen die af en toe wat gif spuien, het (lees Poetin) vervolgens zelf in alle toonaarden ontkent, zal ik u op de hoogte brengen van enkele zaken die u naar alle waarschijnlijkheid nog niet wist.*Zo heeft de A3 al voor de second time van een A1 gewonnen. En dat is zeker geen sinecure. Over een kampioenschap wil ik het nog helemaal niet hebben, want u kent vast het verhaal van Icarus, van die hoogmoed en die val zeg maar, maar wie weet is het voor het eerst in de korfbalhistorie dat...

A1: 2 gespeeld, 6 punten

Is dat zo? 6 punten uit 2 wedstrijden? Natuurlijk niet, het is nog altijd zo dat je met korfbal 2 punten krijgt voor een gewonnen wedstrijd. Maar bij het binnenkomen van de kantine ná de wedstrijd was de opmerking dat winnen van KZ voelt als dubbele punten. Zo’n streekderby brengt toch wel wat teweeg. Een gezonde rivaliteit is niets mis mee. Vóór en ná de wedstrijd kunnen we natuurlijk wel gewoon tegen elkaar doen.

Wedstrijdverslag groen geel c3 - zaandam zuid c1 (11- 3)

Deels vergelijkbaar met de vorige wedstrijd bleven we flinke verdedigende druk zetten, maar het was wat minder dan vorige keer. Al in de tweede minuut scoorde Jiske onder de paal uit een pass van Angel 1-0. Een doorloopbal tegen werd 1-1; waar was het voorverdedigen? Lucas maakte van afstand 2-1 en aangegeven door Roxanne werd het door hem uit een doorloopbal ook 3-1. In het damesvak werd het snel door Calista aangegeven door Jitske 4-1, gevolgd door haar nu aangegeven door Angel 5-1. Kasper met een schot 6-1. Een tegengoal 6-2 en voor rust Calista van afstand 7-2.

Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar jou

Door ABC commissie, 3 maanden geleden

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Ook jij heb waarschijnlijk al veel trainers gehad in je korfbal carrière bij Groen Geel. Je kunt het je daarom ook vast niet voorstellen. Maar binnen Groen Geel merken we de laatste jaren dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden die een ploeg willen trainen en of coachen.

Daarom doen we een oproep aan jou als (ex) korfballer om je aan te melden voor het trainen en of coachen van een leuke jeugd ploeg.

Want ook voor seizoen 2018-2019 zijn we nog steeds op zoek naar mensen die ons ABC trainersteam compleet maken. Dit geld zowel voor de breedte sport als voor de wedstrijd sport teams.

Kortom vind jij het leuk om komend seizoen net als Tim, Frank, Marcel, Stephan, Kevin, Carlo, Jairus, Rico, Gerben, Remy, Terence Jasper, Armel, Emar, Jodie, Mindy, Wieteke en Erik een ABC ploegje te helpen met trainen en of coachen laat dan van je horen. Ook als je maar 1 dag in de week iets kan bijdragen dan is dat heel waardevol en kunnen we dat prima organiseren.

Dus meld je aan zodat ook de huidige Groen Geel jeugd net als jij later kan terugkijken en zeggen dat ook zij altijd goede trainers en coaches hebben gehad bij Groen Geel.

Spreek ons aan en laat van je horen.

De ABC commissie

Sandra, Marc, Kirsten, Bianca, Jochem en Erik

eko.koomen@quicknet.nl