Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar jou

Door ABC commissie, 26 dagen geleden

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Ook jij heb waarschijnlijk al veel trainers gehad in je korfbal carrière bij Groen Geel. Je kunt het je daarom ook vast niet voorstellen. Maar binnen Groen Geel merken we de laatste jaren dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden die een ploeg willen trainen en of coachen.

Daarom doen we een oproep aan jou als (ex) korfballer om je aan te melden voor het trainen en of coachen van een leuke jeugd ploeg.

Want ook voor seizoen 2018-2019 zijn we nog steeds op zoek naar mensen die ons ABC trainersteam compleet maken. Dit geld zowel voor de breedte sport als voor de wedstrijd sport teams.

Kortom vind jij het leuk om komend seizoen net als Tim, Frank, Marcel, Stephan, Kevin, Carlo, Jairus, Rico, Gerben, Remy, Terence Jasper, Armel, Emar, Jodie, Mindy, Wieteke en Erik een ABC ploegje te helpen met trainen en of coachen laat dan van je horen. Ook als je maar 1 dag in de week iets kan bijdragen dan is dat heel waardevol en kunnen we dat prima organiseren.

Dus meld je aan zodat ook de huidige Groen Geel jeugd net als jij later kan terugkijken en zeggen dat ook zij altijd goede trainers en coaches hebben gehad bij Groen Geel.

Spreek ons aan en laat van je horen.

De ABC commissie

Sandra, Marc, Kirsten, Bianca, Jochem en Erik

eko.koomen@quicknet.nl