Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Wij zijn op zoek naar jou

Door ABC commissie, 8 maanden geleden

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Ook jij heb waarschijnlijk al veel trainers gehad in je korfbal carrière bij Groen Geel. Je kunt het je daarom ook vast niet voorstellen. Maar binnen Groen Geel merken we de laatste jaren dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden die een ploeg willen trainen en of coachen.

Daarom doen we een oproep aan jou als (ex) korfballer om je aan te melden voor het trainen en of coachen van een leuke jeugd ploeg.

Want ook voor seizoen 2018-2019 zijn we nog steeds op zoek naar mensen die ons ABC trainersteam compleet maken. Dit geld zowel voor de breedte sport als voor de wedstrijd sport teams.

Kortom vind jij het leuk om komend seizoen net als Tim, Frank, Marcel, Stephan, Kevin, Carlo, Jairus, Rico, Gerben, Remy, Terence Jasper, Armel, Emar, Jodie, Mindy, Wieteke en Erik een ABC ploegje te helpen met trainen en of coachen laat dan van je horen. Ook als je maar 1 dag in de week iets kan bijdragen dan is dat heel waardevol en kunnen we dat prima organiseren.

Dus meld je aan zodat ook de huidige Groen Geel jeugd net als jij later kan terugkijken en zeggen dat ook zij altijd goede trainers en coaches hebben gehad bij Groen Geel.

Spreek ons aan en laat van je horen.

De ABC commissie

Sandra, Marc, Kirsten, Bianca, Jochem en Erik

eko.koomen@quicknet.nl