Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Tim ebbes en frank anepool trainersduo voor de a1

Door Robert Luttik, 4 maanden geleden

Jochem en Tim hebben er een mooi zaalseizoen van gemaakt met de A1, toch gaat Jochem weer van stuivertje wisselen. Komend seizoen zal hij zich bij de allerjongsten op de training laten zien en daar waar nodig ook trainers ondersteunen. Dus zijn wij op zoek gegaan naar een 2e trainer voor de A1. Hierbij zijn we uitgekomen bij Frank Anepool, huidig trainer van OKV en Groen-Geel pupillen. Wij wensen het duo Tim Ebbes en Frank Anepool veel succes volgend seizoen.

Commissie Topsport

Robert Luttik