Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag sdo 1 - groen geel 1 (21-36)

Door Marcel Griemink, 15 dagen geleden

Zaterdag 9 maart spelen we onze laatste competitie wedstrijd uit bij SDO. Inzet een play-off plek. Om aan alle onzekerheden een einde te maken moeten we gewoon winnen en het niet in handen leggen van Tempo of DSC. Groen Geel aanhang komt met een mega bus, vele auto’s goed gevuld naar Kamerik. Hoe dat straks moet passen in die kleine gezellige hal zien we nog wel. Om 20 uur start de wedstrijd en aan Groen Geel vak zijde staat het bomvol ook rond het veld. Top om te zien. Zij komen voor niets anders dan winst voor het vlaggenschip en laten dat horen. Scheidsrechter fluit in en wedstrijd komt tot leven. Groen Geel laat in eerste minuten duidelijk merken wat het wil. Grote druk op SDO, hoog tempo en afschieten. Voor dat SDO er erg in had staat Groen Geel met 0-3 voor. SDO probeert zijn eigen spel te spelen maar bezwijkt onder de hevige druk. Halverwege de eerste helft staat Groen Geel al 10 doelpunten los, 5-15. Het SDO publiek heeft hier geen last van en moedigt fanatiek aan met bemoedigende spreekkoren. Groen Geel publiek doet driftig mee en dat brengt een prima sfeertje in de vol gepakte hal. Ruststand wordt 7-20. Complimenten voor de ploeg. Zorgen dat het geen lastige wedstrijd zou worden is gelukt. Druk verdedigend en aanvallend waren prima, eerste bedrijf dus niets op aan te merken.  Zorg ervoor dat dit tweede helft goed doorzet.

Dan blijkt dat dit geen makkelijke opgave is. SDO heeft nog steeds de drive om iets van hun laatste hoofdklasse wedstrijd te maken. Scoort samen met Groen Geel om en om mee. Groen Geel wordt wat laks verdedigend en laat zich een aantal keren behoorlijk piepelen. Daar profiteert SDO van en wordt het zowaar een leuke tweede helft voor SDO en publiek. Groen Geel gaat lekker door wisselen en brengt zo al zijn reserves van dit zware seizoen in. Bijna ieder komt tot scoren, en Groen Geel gaat uiteindelijk in een knappe 21-36 winnen. Play-off gehaald. Groen Geel publiek is uitzinnig en ook SDO geeft Groen Geel een daverend applaus. Gezamenlijk bedanken SDO en Groen Geel selectie het totale publiek op een prachtige manier wat kippenvel bezorgt bij menigeen. Waar zie je dit tegenwoordig nog. Groen Geel gaat het zware seizoen met een aantal wedstrijden verlengen. Hoeveel weten we niet maar we zullen er alles aan doen om onze droom te verwezenlijken. Met de steun van ons legioen moeten we onze tegenstander Wageningen proberen te verslaan. Zij waren de nummer 1 in de andere poule. Dalto verloor van AW/DTV. Dus andere play-off wordt Tempo tegen AW.