A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag sdo 1 - groen geel 1 (21-36)

Door Marcel Griemink, 2 maanden geleden

Zaterdag 9 maart spelen we onze laatste competitie wedstrijd uit bij SDO. Inzet een play-off plek. Om aan alle onzekerheden een einde te maken moeten we gewoon winnen en het niet in handen leggen van Tempo of DSC. Groen Geel aanhang komt met een mega bus, vele auto’s goed gevuld naar Kamerik. Hoe dat straks moet passen in die kleine gezellige hal zien we nog wel. Om 20 uur start de wedstrijd en aan Groen Geel vak zijde staat het bomvol ook rond het veld. Top om te zien. Zij komen voor niets anders dan winst voor het vlaggenschip en laten dat horen. Scheidsrechter fluit in en wedstrijd komt tot leven. Groen Geel laat in eerste minuten duidelijk merken wat het wil. Grote druk op SDO, hoog tempo en afschieten. Voor dat SDO er erg in had staat Groen Geel met 0-3 voor. SDO probeert zijn eigen spel te spelen maar bezwijkt onder de hevige druk. Halverwege de eerste helft staat Groen Geel al 10 doelpunten los, 5-15. Het SDO publiek heeft hier geen last van en moedigt fanatiek aan met bemoedigende spreekkoren. Groen Geel publiek doet driftig mee en dat brengt een prima sfeertje in de vol gepakte hal. Ruststand wordt 7-20. Complimenten voor de ploeg. Zorgen dat het geen lastige wedstrijd zou worden is gelukt. Druk verdedigend en aanvallend waren prima, eerste bedrijf dus niets op aan te merken.  Zorg ervoor dat dit tweede helft goed doorzet.

Dan blijkt dat dit geen makkelijke opgave is. SDO heeft nog steeds de drive om iets van hun laatste hoofdklasse wedstrijd te maken. Scoort samen met Groen Geel om en om mee. Groen Geel wordt wat laks verdedigend en laat zich een aantal keren behoorlijk piepelen. Daar profiteert SDO van en wordt het zowaar een leuke tweede helft voor SDO en publiek. Groen Geel gaat lekker door wisselen en brengt zo al zijn reserves van dit zware seizoen in. Bijna ieder komt tot scoren, en Groen Geel gaat uiteindelijk in een knappe 21-36 winnen. Play-off gehaald. Groen Geel publiek is uitzinnig en ook SDO geeft Groen Geel een daverend applaus. Gezamenlijk bedanken SDO en Groen Geel selectie het totale publiek op een prachtige manier wat kippenvel bezorgt bij menigeen. Waar zie je dit tegenwoordig nog. Groen Geel gaat het zware seizoen met een aantal wedstrijden verlengen. Hoeveel weten we niet maar we zullen er alles aan doen om onze droom te verwezenlijken. Met de steun van ons legioen moeten we onze tegenstander Wageningen proberen te verslaan. Zij waren de nummer 1 in de andere poule. Dalto verloor van AW/DTV. Dus andere play-off wordt Tempo tegen AW.