Wedstrijdverslag d3 - bep d2 (8-6)

Met veel ouders aan de kant hebben we een lekkere wedstrijd gespeeld. Het begin was voor ons. Rosa gebruikte haar snelheid en ging meteen vanaf de middenlijn door en Lucas plaatste van afstand de bal mee en 1-0. We bleven actief aanvallen en veel schieten, maar verder dan een gemiste strafworp kwamen we niet. De tweede aanval was meteen op stoom en vooral Kasper die op korte afstand ons op 2-0 en 3-0 bracht. Verdedigend lieten we wat steekjes vallen 3-2, maar Ruben en Sarah schoten ons naar de ruststand van 5-2. Twee meisjes conform schema gewisseld.

Nieuw: handboek voor kantinediensten groen-geel

Het Handboek voor kantinediensten Groen-Geel is klaar! Voor, tijdens en na jouw dienst kun je nu van alles opzoeken over de kantine.

Boek de herfstvakantie via sponsorkliks

Over een kleine maand staat de herfstvakantie weer voor de deur. Tijd om lekker te ontspannen met de kids.Ga je lekker een weekje op vakantie? Dit kan je ook online boeken via diverse webwinkels.

Nieuwe gecertificeerden, klasse!

Groen-Geel heeft er weer twee nieuwe gecertificeerden bij! Zij behaalden hun certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken via de IVA online.

Vers uit de keuken.

Aanstaande zaterdag spelen het eerste en het tweede team van Groen-Geel weer een thuiswedstrijd.Vers uit de keuken zijn dan de volgende broodjes verkrijgbaar:

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag kz a3 - groen geel a3

Door Anita Wijnstok, 13 dagen geleden

De kop is eraf. De A3 speelde haar eerste wedstrijd uit tegen de A3 van KZ. Het was voor iedereen wennen met twee nieuwe dames overgekomen van ZKV, met enkele spelers uit de B en met spelers die al A-ervaring hebben. 

Het werd een wedstrijd met veel rake afstandsschoten en goed verdedigingswerk. In de aanval hadden we vooral moeite met de langere heren van KZ. Die trokken bij elk schot naar de korf, zodat wij te weinig rebound hadden. Het geduld om dan de juiste speler in stelling te brengen blijft een lastig verhaal. Als je drie meter ruimte krijgt, is schieten zo verleidelijk. We gingen met 6-4 de rust in.


In de tweede helft was het tot 8-7 nog spannend. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. In deze fase kon het kwartje beide kanten op vallen, echter de nekslag waren een afstandsschot en een strafworp tegen. Het werd nog wel 10-8, maar KZ gaf de overwinning niet meer uit handen. De uiteindelijke 12-10 is zeker geen blamage.

Er zijn verbeterpunten, zoals bewegen zonder bal, echter de toeschouwers hebben genoten van een solide verdediging. Een vermelding waard zijn de negen goals van Jasper. Wow.


Volgende week zondag tegen ZKV, 11:30 uur, komt dat zien!