Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Let op!! nog je sponsorkleding inleveren?

Woensdag 20 juni 2018 van 19.00 tot 19.45 uur kan je je kleding inleveren. Ook als je volgend jaar weer gaat korfballen moet je je kleding inleveren.De kleding moet schoon, compleet en zonder zand worden ingeleverd.

Laatste kans

Er wordt weer opgeruimd, de kasten en bakken worden weer geleegd. De gevonden voorwerpen op de foto's gaan binnenkort naar de kledingbak. Kijk of er nog iets van je bij zit.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag kz a3 - groen geel a3

Door Anita Wijnstok, 10 maanden geleden

De kop is eraf. De A3 speelde haar eerste wedstrijd uit tegen de A3 van KZ. Het was voor iedereen wennen met twee nieuwe dames overgekomen van ZKV, met enkele spelers uit de B en met spelers die al A-ervaring hebben. 

Het werd een wedstrijd met veel rake afstandsschoten en goed verdedigingswerk. In de aanval hadden we vooral moeite met de langere heren van KZ. Die trokken bij elk schot naar de korf, zodat wij te weinig rebound hadden. Het geduld om dan de juiste speler in stelling te brengen blijft een lastig verhaal. Als je drie meter ruimte krijgt, is schieten zo verleidelijk. We gingen met 6-4 de rust in.


In de tweede helft was het tot 8-7 nog spannend. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. In deze fase kon het kwartje beide kanten op vallen, echter de nekslag waren een afstandsschot en een strafworp tegen. Het werd nog wel 10-8, maar KZ gaf de overwinning niet meer uit handen. De uiteindelijke 12-10 is zeker geen blamage.

Er zijn verbeterpunten, zoals bewegen zonder bal, echter de toeschouwers hebben genoten van een solide verdediging. Een vermelding waard zijn de negen goals van Jasper. Wow.


Volgende week zondag tegen ZKV, 11:30 uur, komt dat zien!