Toosten op 94 jaar jong

Beste leden, Onze vereniging is officieel opgericht op 23 november 1923, dus wij zijn a.s. donderdag 94 jaar jong.

Documenten jalv maandag 27 november

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De JALV zal op maandag 27 november 2017 plaatsvinden in de kantine. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.  Klik hieronder voor de vergaderdocumenten voor as maandag: 

Sinterklaas bij groen-geel

A3: veel pieken, weinig dalen

Heeft u al besloten wat u met kerst gaat doen? Voor de mensen die geen kleine kinderen meer hebben altijd een hele uitdaging. Blijft u gezellig thuis? Of gaat u naar verre oorden van de zon genieten? (Als ik de nieuwe versie van Inconvenient Truth mag geloven gaan we naar Zandvoort, met broodjes etc., maar dit terzijde.) Of relaxt naar de woonboulevard met familie? Ook leuk. En dan dat eten. Gaan we aan de turkey? Wordt het steengrillen? Pakken we een 13 sterrenrestaurants in Zwolle? Of gaan we voor de tournedos met appelmoes en kers bij de Van der Valkjes?...

Gevonden voorwerpen tot 20 november

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag kz a3 - groen geel a3

Door Anita Wijnstok, 2 maanden geleden

De kop is eraf. De A3 speelde haar eerste wedstrijd uit tegen de A3 van KZ. Het was voor iedereen wennen met twee nieuwe dames overgekomen van ZKV, met enkele spelers uit de B en met spelers die al A-ervaring hebben. 

Het werd een wedstrijd met veel rake afstandsschoten en goed verdedigingswerk. In de aanval hadden we vooral moeite met de langere heren van KZ. Die trokken bij elk schot naar de korf, zodat wij te weinig rebound hadden. Het geduld om dan de juiste speler in stelling te brengen blijft een lastig verhaal. Als je drie meter ruimte krijgt, is schieten zo verleidelijk. We gingen met 6-4 de rust in.


In de tweede helft was het tot 8-7 nog spannend. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. In deze fase kon het kwartje beide kanten op vallen, echter de nekslag waren een afstandsschot en een strafworp tegen. Het werd nog wel 10-8, maar KZ gaf de overwinning niet meer uit handen. De uiteindelijke 12-10 is zeker geen blamage.

Er zijn verbeterpunten, zoals bewegen zonder bal, echter de toeschouwers hebben genoten van een solide verdediging. Een vermelding waard zijn de negen goals van Jasper. Wow.


Volgende week zondag tegen ZKV, 11:30 uur, komt dat zien!