Wedstrijdverslag c3

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen.

Foto's team van de week f3 en f4

Zaterdag 1 december waren de F3 en de F4 team van de week. Ze mochten op de foto en oplopen met de spelers van ons vlaggenschip. In de rust van de wedstrijd van ons eerste hebben deze toppers hun korfbalkunsten mogen laten zien aan het grote publiek.

Vers uit de keuken...

Zaterdag zijn er weer lekkere broodjes verkrijgbaar...

Tins nieuwe shirtsponsor c2

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten zij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. TINS sponsort de C2 doormiddel van fraaie shirts en inschietshirts en wenst de C2 veel succes in het nieuwe tenue.

Balsponsor: freek hypotheek zaandam

Zoals u op de foto al kunt zien, ook het korfbalechtpaar Dik heeft door vakkundige begeleiding van HVMS makelaardij en Freek Hypotheek een prachtig nieuw huis verkregen op het oude Groen Geel veld, dus straks lopend naar Groen Geel!

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3-furore c3 (9 -1)

Door Tom Muller, 3 maanden geleden

Op het mooie complex van Furore begonnen wij in het vroege ochtendzonnetje met Maaike, die goed inviel voor de geblesseerde Calista. De vakken maar eens gedraaid, in een minuut of tien kwamen we op 2-0 . Fee passte op Lucas die 1-0 maakte en een vrije bal aangegeven door Fee werd door Roxanne gescoord, 2-0. De volgende aanval had wat meer tijd nodig en voor rust was het Kiki die voor 3-0 zorgde. Zoals gewoonlijk hadden we door de verdedigende druk meer balbezit. Na rust begon het wat te lopen. Kort na rust wist Kiki uit een pass van Jiske 4-0 te scoren. Fee van afstand maakte 5-0 en wist via een doorloopbal van Lucas aangekregen 6-0 te scoren. Een onoplettendheidje in de verdediging werd 6-1 en daarna gaf Angel Maaike een doorloopbal aan die 7-1 betekende. Roxanne wist Fee te vinden en die scoorde haar derde, 8-1 en tot slot de mooiste combinatie na een lange pass van Lucas vanaf de middenlijn naar Roxanne die snel doorplaatste aan Kasper onder de paal die 9-1 maakte.   

We hebben inmiddels de gewenste eindstand van de competitie al bereikt. De goede inzet en het daarmee verkregen vele balbezit hebben gezorgd voor positieve uitslagen. Met een goede aanvalsopzet en aangescherpte schoten kunnen er nog betere uitslagen komen. Een mooie opgave voor de nog resterende wedstrijden. Kasper zal voorlopig aan het herstel van zijn blessure werken; veel succes (en vooral rust) gewenst. Tot van de week weer allemaal.

Tom