Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3-furore c3 (9 -1)

Door Tom Muller, 20 dagen geleden

Op het mooie complex van Furore begonnen wij in het vroege ochtendzonnetje met Maaike, die goed inviel voor de geblesseerde Calista. De vakken maar eens gedraaid, in een minuut of tien kwamen we op 2-0 . Fee passte op Lucas die 1-0 maakte en een vrije bal aangegeven door Fee werd door Roxanne gescoord, 2-0. De volgende aanval had wat meer tijd nodig en voor rust was het Kiki die voor 3-0 zorgde. Zoals gewoonlijk hadden we door de verdedigende druk meer balbezit. Na rust begon het wat te lopen. Kort na rust wist Kiki uit een pass van Jiske 4-0 te scoren. Fee van afstand maakte 5-0 en wist via een doorloopbal van Lucas aangekregen 6-0 te scoren. Een onoplettendheidje in de verdediging werd 6-1 en daarna gaf Angel Maaike een doorloopbal aan die 7-1 betekende. Roxanne wist Fee te vinden en die scoorde haar derde, 8-1 en tot slot de mooiste combinatie na een lange pass van Lucas vanaf de middenlijn naar Roxanne die snel doorplaatste aan Kasper onder de paal die 9-1 maakte.   

We hebben inmiddels de gewenste eindstand van de competitie al bereikt. De goede inzet en het daarmee verkregen vele balbezit hebben gezorgd voor positieve uitslagen. Met een goede aanvalsopzet en aangescherpte schoten kunnen er nog betere uitslagen komen. Een mooie opgave voor de nog resterende wedstrijden. Kasper zal voorlopig aan het herstel van zijn blessure werken; veel succes (en vooral rust) gewenst. Tot van de week weer allemaal.

Tom