Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3-furore c3 (9 -1)

Door Tom Muller, 5 maanden geleden

Op het mooie complex van Furore begonnen wij in het vroege ochtendzonnetje met Maaike, die goed inviel voor de geblesseerde Calista. De vakken maar eens gedraaid, in een minuut of tien kwamen we op 2-0 . Fee passte op Lucas die 1-0 maakte en een vrije bal aangegeven door Fee werd door Roxanne gescoord, 2-0. De volgende aanval had wat meer tijd nodig en voor rust was het Kiki die voor 3-0 zorgde. Zoals gewoonlijk hadden we door de verdedigende druk meer balbezit. Na rust begon het wat te lopen. Kort na rust wist Kiki uit een pass van Jiske 4-0 te scoren. Fee van afstand maakte 5-0 en wist via een doorloopbal van Lucas aangekregen 6-0 te scoren. Een onoplettendheidje in de verdediging werd 6-1 en daarna gaf Angel Maaike een doorloopbal aan die 7-1 betekende. Roxanne wist Fee te vinden en die scoorde haar derde, 8-1 en tot slot de mooiste combinatie na een lange pass van Lucas vanaf de middenlijn naar Roxanne die snel doorplaatste aan Kasper onder de paal die 9-1 maakte.   

We hebben inmiddels de gewenste eindstand van de competitie al bereikt. De goede inzet en het daarmee verkregen vele balbezit hebben gezorgd voor positieve uitslagen. Met een goede aanvalsopzet en aangescherpte schoten kunnen er nog betere uitslagen komen. Een mooie opgave voor de nog resterende wedstrijden. Kasper zal voorlopig aan het herstel van zijn blessure werken; veel succes (en vooral rust) gewenst. Tot van de week weer allemaal.

Tom