Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3-furore c3 (9 -1)

Door Tom Muller, 9 maanden geleden

Op het mooie complex van Furore begonnen wij in het vroege ochtendzonnetje met Maaike, die goed inviel voor de geblesseerde Calista. De vakken maar eens gedraaid, in een minuut of tien kwamen we op 2-0 . Fee passte op Lucas die 1-0 maakte en een vrije bal aangegeven door Fee werd door Roxanne gescoord, 2-0. De volgende aanval had wat meer tijd nodig en voor rust was het Kiki die voor 3-0 zorgde. Zoals gewoonlijk hadden we door de verdedigende druk meer balbezit. Na rust begon het wat te lopen. Kort na rust wist Kiki uit een pass van Jiske 4-0 te scoren. Fee van afstand maakte 5-0 en wist via een doorloopbal van Lucas aangekregen 6-0 te scoren. Een onoplettendheidje in de verdediging werd 6-1 en daarna gaf Angel Maaike een doorloopbal aan die 7-1 betekende. Roxanne wist Fee te vinden en die scoorde haar derde, 8-1 en tot slot de mooiste combinatie na een lange pass van Lucas vanaf de middenlijn naar Roxanne die snel doorplaatste aan Kasper onder de paal die 9-1 maakte.   

We hebben inmiddels de gewenste eindstand van de competitie al bereikt. De goede inzet en het daarmee verkregen vele balbezit hebben gezorgd voor positieve uitslagen. Met een goede aanvalsopzet en aangescherpte schoten kunnen er nog betere uitslagen komen. Een mooie opgave voor de nog resterende wedstrijden. Kasper zal voorlopig aan het herstel van zijn blessure werken; veel succes (en vooral rust) gewenst. Tot van de week weer allemaal.

Tom