Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3 - apollo c3 (14-6)

Door Tom Muller, 8 maanden geleden

Na een schijnbeweging van Huubert onderweg bereikten we het veld. Dankzij razendsnel vervoer door Bas en Stella kwamen de invallers uit de D2, Dico en Ruben, op tijd aan en de wedstrijd zette meteen in tempo in. Angel scoorde haar en het eerste doelpunt, 1-0, snel gevolgd door een combinatie van Calista naar Jiske 2-0. In het volgende vak was het Lucas met 3-0 en de combinatie Roxanne naar Lucas werd 4-0. Een strafworp werd door Kiki in tweede instantie benut 5-0 en Kiki naar Jiske werd 6-0. Een strafworp en een afstandschot tegen 6-2. Nu volgden Angel aan Jiske 7-2 en Jiske aan Angel 8-2. Roxanne voor de 9-2 en Dico was de laatste voor de pauze 10-2. Geen specifieke opmerkingen in de rust. Mooi weer en klaarblijkelijk was het nu tijd voor rustig aan.Voldoende kansen maar de scherpte ontbrak wat evenals de (verdedigende) oplettendheid. Angel scoorde nog 11-2 maar twee schoten en een strafworp tegen maakten 11-5. Calista aan Kiki 12-5 en Calista aan Jiske 13-5. Weer een strafworp tegen 13-6 en Ruben besloot de wedstrijd uit een pass van Lucas op 14 -6.

Zoals gewoonlijk zetten we veel druk en hadden we daarmee een veldoverwicht. Echter in de tweede helft leek de accu een beetje leeg. Ongelukkige maar terechte strafworpen tegen en meer spel bij de tegenstanders zorgden voor (teveel) tegentreffers. Aanvallend komt er beter georganiseerd spel, maar het kan natuurlijk nog duidelijker. Ondanks een grote voorsprong is met inzet doorzetten leuker dan meer afwachtend zijn. Over de inzet is per saldo niets te klagen evenals de resultaten in de competitie tot nu toe. Zaterdag aanstaande gaan we op het eigen veld het kampioenschap vieren. Hopelijk kunnen we in de zaalcompetitie in een sterkere afdeling spelen. De geblesseerde Kasper wensen we sterkte en in ieder geval ook zaterdag er zijn als teamlid.   

Tom