Wedstrijdverslag c3

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen.

Foto's team van de week f3 en f4

Zaterdag 1 december waren de F3 en de F4 team van de week. Ze mochten op de foto en oplopen met de spelers van ons vlaggenschip. In de rust van de wedstrijd van ons eerste hebben deze toppers hun korfbalkunsten mogen laten zien aan het grote publiek.

Vers uit de keuken...

Zaterdag zijn er weer lekkere broodjes verkrijgbaar...

Tins nieuwe shirtsponsor c2

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten zij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. TINS sponsort de C2 doormiddel van fraaie shirts en inschietshirts en wenst de C2 veel succes in het nieuwe tenue.

Balsponsor: freek hypotheek zaandam

Zoals u op de foto al kunt zien, ook het korfbalechtpaar Dik heeft door vakkundige begeleiding van HVMS makelaardij en Freek Hypotheek een prachtig nieuw huis verkregen op het oude Groen Geel veld, dus straks lopend naar Groen Geel!

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3 - apollo c3 (14-6)

Door Tom Muller, 2 maanden geleden

Na een schijnbeweging van Huubert onderweg bereikten we het veld. Dankzij razendsnel vervoer door Bas en Stella kwamen de invallers uit de D2, Dico en Ruben, op tijd aan en de wedstrijd zette meteen in tempo in. Angel scoorde haar en het eerste doelpunt, 1-0, snel gevolgd door een combinatie van Calista naar Jiske 2-0. In het volgende vak was het Lucas met 3-0 en de combinatie Roxanne naar Lucas werd 4-0. Een strafworp werd door Kiki in tweede instantie benut 5-0 en Kiki naar Jiske werd 6-0. Een strafworp en een afstandschot tegen 6-2. Nu volgden Angel aan Jiske 7-2 en Jiske aan Angel 8-2. Roxanne voor de 9-2 en Dico was de laatste voor de pauze 10-2. Geen specifieke opmerkingen in de rust. Mooi weer en klaarblijkelijk was het nu tijd voor rustig aan.Voldoende kansen maar de scherpte ontbrak wat evenals de (verdedigende) oplettendheid. Angel scoorde nog 11-2 maar twee schoten en een strafworp tegen maakten 11-5. Calista aan Kiki 12-5 en Calista aan Jiske 13-5. Weer een strafworp tegen 13-6 en Ruben besloot de wedstrijd uit een pass van Lucas op 14 -6.

Zoals gewoonlijk zetten we veel druk en hadden we daarmee een veldoverwicht. Echter in de tweede helft leek de accu een beetje leeg. Ongelukkige maar terechte strafworpen tegen en meer spel bij de tegenstanders zorgden voor (teveel) tegentreffers. Aanvallend komt er beter georganiseerd spel, maar het kan natuurlijk nog duidelijker. Ondanks een grote voorsprong is met inzet doorzetten leuker dan meer afwachtend zijn. Over de inzet is per saldo niets te klagen evenals de resultaten in de competitie tot nu toe. Zaterdag aanstaande gaan we op het eigen veld het kampioenschap vieren. Hopelijk kunnen we in de zaalcompetitie in een sterkere afdeling spelen. De geblesseerde Kasper wensen we sterkte en in ieder geval ook zaterdag er zijn als teamlid.   

Tom