Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3 - apollo c3 (14-6)

Door Tom Muller, 5 maanden geleden

Na een schijnbeweging van Huubert onderweg bereikten we het veld. Dankzij razendsnel vervoer door Bas en Stella kwamen de invallers uit de D2, Dico en Ruben, op tijd aan en de wedstrijd zette meteen in tempo in. Angel scoorde haar en het eerste doelpunt, 1-0, snel gevolgd door een combinatie van Calista naar Jiske 2-0. In het volgende vak was het Lucas met 3-0 en de combinatie Roxanne naar Lucas werd 4-0. Een strafworp werd door Kiki in tweede instantie benut 5-0 en Kiki naar Jiske werd 6-0. Een strafworp en een afstandschot tegen 6-2. Nu volgden Angel aan Jiske 7-2 en Jiske aan Angel 8-2. Roxanne voor de 9-2 en Dico was de laatste voor de pauze 10-2. Geen specifieke opmerkingen in de rust. Mooi weer en klaarblijkelijk was het nu tijd voor rustig aan.Voldoende kansen maar de scherpte ontbrak wat evenals de (verdedigende) oplettendheid. Angel scoorde nog 11-2 maar twee schoten en een strafworp tegen maakten 11-5. Calista aan Kiki 12-5 en Calista aan Jiske 13-5. Weer een strafworp tegen 13-6 en Ruben besloot de wedstrijd uit een pass van Lucas op 14 -6.

Zoals gewoonlijk zetten we veel druk en hadden we daarmee een veldoverwicht. Echter in de tweede helft leek de accu een beetje leeg. Ongelukkige maar terechte strafworpen tegen en meer spel bij de tegenstanders zorgden voor (teveel) tegentreffers. Aanvallend komt er beter georganiseerd spel, maar het kan natuurlijk nog duidelijker. Ondanks een grote voorsprong is met inzet doorzetten leuker dan meer afwachtend zijn. Over de inzet is per saldo niets te klagen evenals de resultaten in de competitie tot nu toe. Zaterdag aanstaande gaan we op het eigen veld het kampioenschap vieren. Hopelijk kunnen we in de zaalcompetitie in een sterkere afdeling spelen. De geblesseerde Kasper wensen we sterkte en in ieder geval ook zaterdag er zijn als teamlid.   

Tom