Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel c3 - apollo c3 (14-6)

Door Tom Muller, 12 dagen geleden

Na een schijnbeweging van Huubert onderweg bereikten we het veld. Dankzij razendsnel vervoer door Bas en Stella kwamen de invallers uit de D2, Dico en Ruben, op tijd aan en de wedstrijd zette meteen in tempo in. Angel scoorde haar en het eerste doelpunt, 1-0, snel gevolgd door een combinatie van Calista naar Jiske 2-0. In het volgende vak was het Lucas met 3-0 en de combinatie Roxanne naar Lucas werd 4-0. Een strafworp werd door Kiki in tweede instantie benut 5-0 en Kiki naar Jiske werd 6-0. Een strafworp en een afstandschot tegen 6-2. Nu volgden Angel aan Jiske 7-2 en Jiske aan Angel 8-2. Roxanne voor de 9-2 en Dico was de laatste voor de pauze 10-2. Geen specifieke opmerkingen in de rust. Mooi weer en klaarblijkelijk was het nu tijd voor rustig aan.Voldoende kansen maar de scherpte ontbrak wat evenals de (verdedigende) oplettendheid. Angel scoorde nog 11-2 maar twee schoten en een strafworp tegen maakten 11-5. Calista aan Kiki 12-5 en Calista aan Jiske 13-5. Weer een strafworp tegen 13-6 en Ruben besloot de wedstrijd uit een pass van Lucas op 14 -6.

Zoals gewoonlijk zetten we veel druk en hadden we daarmee een veldoverwicht. Echter in de tweede helft leek de accu een beetje leeg. Ongelukkige maar terechte strafworpen tegen en meer spel bij de tegenstanders zorgden voor (teveel) tegentreffers. Aanvallend komt er beter georganiseerd spel, maar het kan natuurlijk nog duidelijker. Ondanks een grote voorsprong is met inzet doorzetten leuker dan meer afwachtend zijn. Over de inzet is per saldo niets te klagen evenals de resultaten in de competitie tot nu toe. Zaterdag aanstaande gaan we op het eigen veld het kampioenschap vieren. Hopelijk kunnen we in de zaalcompetitie in een sterkere afdeling spelen. De geblesseerde Kasper wensen we sterkte en in ieder geval ook zaterdag er zijn als teamlid.   

Tom