Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel 1

Door Marcel Griemink, 3 maanden geleden

Avanti 1 – Groen Geel 1 22-29

Zaterdag ging Groen Geel naar Pijnacker. Met name Groen Geel want de tribune was met vele Groen Gelers gevuld. Top voor de spelers, die vandaag een lastige wedstrijd hebben. Eentje waar best wel wat op spel staat. De poule blijft dicht bij elkaar maar verliezen maakt zicht op eerste twee plaatsen steeds moeilijker bereikbaar. Zelfde geld natuurlijk ook voor Avanti. Het begin van de wedstrijd is duidelijk voor Avanti. 3 afstandschoten van 3 heren maat snel 3-0. Wij krijgen bij doorbraak stip mee en komen op 3-1 waarnaar de voor Avanti uitblinkende Rick de stand brengt naar 4-1. GG komt op 4-3 door weer 2 strafworpen. Toon van Avanti is blijkbaar gezet en scheidsrechter pakt het grondig aan. Fout afstoppen van doorbraken kan je moeilijk de scheidsrechter de schuld geven. Het wordt van afstand 4-4. Stand gelijk we beginnen opnieuw. GG komt beter in zijn flow, blijft ook rustig en bouwt zijn aanvallen prima op. Stelt veel uit en komt beter tot de juiste kans. GG maakt een klein verschil van 2, 6-8. Avanti scoort veelvuldig uit ver zone 3 8-10 wordt 9-11. GG gaat daarna zijn voorsprong langzaam uitbreiden. Verdedigend heeft een vak meer over. We zouden op 4 verschil moeten kunnen komen door strakke verdediging neer te zetten tegen een aantal goede aanvallen op dat moment. Het verschil wordt idd gemaakt. Een zone 1 en 4 zone 3 afstandschoten maken een ruststand van 11-15. Prima na een lastige start.

GG pakt de draad direct na rust weer op en maakt 11-16 en benut een strafworp 11-17. Avanti heeft het nodig commentaar op de leiding. Toch ook GG maakt die zelfde fouten. Een doorbraak compenseren heeft geen zin. Avanti maakt alleen via Rick doelpunten in de paalzone dus laat gaan. Niet compenseren, kans dat hij mis gaat is groter dan dat een stip gemist wordt. Wij klagen alleen niet, weten wat we niet hadden moeten doen. Door niet te klagen blijven wij meer betrokken bij het spel van ons zelf. Het levert ons meer op, geen frustraties etc. Denk dat als Avanti dat ook kon opbrengen de wedstrijd anders had kunnen verlopen. Het is zonde om uit die situaties 2 gele kaarten op te lopen die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. GG houdt het verschil op 4 tot 14-18 waarna Avanti dus door onhandigheden in verdediging langzaam het gat dicht. GG moet zijn goede focus hervinden. Geduldig blijven en vooral als vak, als team. GG wordt wel weer getest op dat gebied. Hoe zit het met de weerbaarheid van een jonge ploeg van gem 20 jaar. Het wordt 20-21. Nou die weerbaarheid wordt dus flink getest en blijkt het te kunnen weerstaan. Het wordt 20-22 en de teamblijdschap straalt ervan af. Het gaf mij het gevoel dat bij deze wedstrijd de punten niet in Pijnacker zouden blijven. De selectie van GG gaat het flikken, ook door de machtige steun van ons publiek die er even flink achter ging staan. Het wordt 22-26 met nog een paar minuten te spelen. GG speelt verdedigend een prima partij. Tuurlijk maakt VdBlink er 10(klasse), maar daar zetten we er ook 6 tegenover. Het verschil zit in het collectief wat vandaag gewonnen heeft. Daar maak je het verschil, onze wissels brengen de stand naar een prima 22-29. Groen Geel neemt de punten mee naar Wormer. 12 januari de return om 20 uur in Wormer.