Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag groen geel 1

Door Marcel Griemink, 6 maanden geleden

Groen Geel 1–SDO 1 (34–15)

Zaterdag kwam SDO op bezoek in Wormer. SDO tot op dat moment puntloos terwijl GG er 3 heeft. Hele top staat dicht bij elkaar maar ook bij winst van SDO of Meervogels wordt het in die onderste regio ook spannend. Alles kruipt bij elkaar. Iedereen wint en verliest van elkaar. Deze poule is totaal onvoorspelbaar. SDO zal denken dat GG niet in de beste fase zit en misschien denken dat er een stunt in zit. GG zal, wil het niet verder achterop raken ook moeten winnen. Start van de wedstrijd is voor SDO komen op 0-1 waarna het snel gelijk wordt. Weer SDO die voorsprong neemt 1-2. Brutaal spel spelen ze, hebben 1 a 2 speerpunten die ze uitspelen en dat lukt aardig. SDO komt op 2-4 weer van dik zone 3. De periode daarna krijgen we verdedigend meer grip op de aanval van SDO. Verrassing is eruit en GG neemt het heft over, bouwt de stand met gevarieerde aanvallen uit naar 10-6. Rebound staat, dames vervullen hun rol goed. Geven veel druk naar binnen en komen geregeld in prima positie om te kunnen scoren. Helaas laat dit nog even op zich wachten, maar de kansen zijn er. GG loopt uit naar een ruststand van 15-9. Allen velddoelpunten, de vrije ballen en stippen waren schaars 1 om 1 over de hele wedstrijd. Rust wordt goed benut. Voorgaande wedstrijden gingen we slecht de tweede helft in, dat mocht nu niet gebeuren. Focus moet meer dan oké zijn. We vervolgen de wedstrijd goed. Lopen direct weg door 5 schoten van afstand. 3 van de dames die zichzelf eindelijk belonen. 20-10 wordt 25-12. SDO kan niet volgen, heeft grote moeite met vele ballijnen van GG. Daarnaast hebben we een redelijk schot percentage. 30-14 wordt het, SDO komt gewoonweg niet meer tot scoren. Is te afhankelijk van de enkele individu terwijl GG juist over vele schijven kan scoren. Uiteindelijk wordt een eindstand van 34-15 op scorebord gezet. Prima score, verdedigend prima op enkele slordigheidjes na. Had dus lager kunnen en moeten zijn. Score aanvallend is meer dan goed. 34 maken is voor de ploeg wel even lekker, Avanti wacht volgende week en dan is een wedstrijd als deze en lekkere opsteker. In de poule weer verrassende uitslagen. Nieuwerkerk verliest van Meervogels. DSC verliest van Tempo en Avanti verliest van TOP. De stand is weer dichter naar elkaar toe getrokken. Komende week de laatste wedstrijd 2018 waar er weer een aantal topwedstrijden gepland staan die het in hoofdklasse A alleen maar spannender maakt. Zin om te kijken, Pijnacker 18.20 uur.