Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - zkc d1 (12-6)

Door Tom Muller, 3 maanden geleden

Voor de start van het seizoen werd gehoopt dat we in de loop van dit seizoen op deze manier zouden gaan korfballen. Goed samenspel, veel inzet en constante druk op de tegenstander. Een overrompelende start en binnen zeven seconden scoorde Rosa 1-0. Aanvallend bleef iedereen in beweging en Calista gaf Rosa een doorloopbal aan 2-0 en Rosa scoorde daarna uit een schot 3-0. Nu was het Roxanne die Calista aangaf, 4-0. Nog voor de vakwisseling 4-1. Aanvallend ook hier goede acties en na een verre pass van Lukas naar Ruben bij de paal werd het 5-1. Een tegengoal en alweer Lukas die met een pass vanaf de middenlijn Ruben bij de paal aangaf en die 6-2 maakte.Een vrije bal tegen 6-3 en rust. Benadrukt werd dit vol te houden en vooral goed voor te verdedigen. Rosa weer met een schot 7-3 en Fee aangevend aan Calista die 8-3 maakte.Eentje tegen en Calista doorkomend op de vierkante meter onder de paal 9-4. Vakwisseling. Twee tegentreffers en weer tijd voor Ruben met een schot 10-6 waarna Kiki Ruben een doorloopbal aangaf 11-6. Tot slot eindigde Ruben met een schot op 12-6.     

Er werd goed samengespeeld en met grote inzet werd er veel (voorverdedigende) druk op de tegenstanders gezet. Gewoon durven voor te verdedigen en het voor elkaar oplossen. Er kan wel nog wat meer (op afstand) geschoten worden. De eerste aanval (het damesvijftal) produceerde zeven doelpunten en liet er vier door. De eerste verdediging (het gemengde vak) maakte vijf goals en liet er twee door. Op deze manier spelend is het leuk om te doen voor de spelers en speelsters en goed om te zien voor het publiek. Laten we proberen dit betere korfballen vol te houden. Doorzetten met de training.

 

Tom