Wedstrijdverslag d3 - bep d2 (8-6)

Met veel ouders aan de kant hebben we een lekkere wedstrijd gespeeld. Het begin was voor ons. Rosa gebruikte haar snelheid en ging meteen vanaf de middenlijn door en Lucas plaatste van afstand de bal mee en 1-0. We bleven actief aanvallen en veel schieten, maar verder dan een gemiste strafworp kwamen we niet. De tweede aanval was meteen op stoom en vooral Kasper die op korte afstand ons op 2-0 en 3-0 bracht. Verdedigend lieten we wat steekjes vallen 3-2, maar Ruben en Sarah schoten ons naar de ruststand van 5-2. Twee meisjes conform schema gewisseld.

Nieuw: handboek voor kantinediensten groen-geel

Het Handboek voor kantinediensten Groen-Geel is klaar! Voor, tijdens en na jouw dienst kun je nu van alles opzoeken over de kantine.

Boek de herfstvakantie via sponsorkliks

Over een kleine maand staat de herfstvakantie weer voor de deur. Tijd om lekker te ontspannen met de kids.Ga je lekker een weekje op vakantie? Dit kan je ook online boeken via diverse webwinkels.

Nieuwe gecertificeerden, klasse!

Groen-Geel heeft er weer twee nieuwe gecertificeerden bij! Zij behaalden hun certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken via de IVA online.

Vers uit de keuken.

Aanstaande zaterdag spelen het eerste en het tweede team van Groen-Geel weer een thuiswedstrijd.Vers uit de keuken zijn dan de volgende broodjes verkrijgbaar:

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - okv d1 (22 - 1)

Door Tom Muller, 14 dagen geleden

Na een actieve warming up en met veel ouders als toeschouwers aanwezig begonnen we enthousiast de eerste wedstrijd. Maar... de tegenstanders nemen uit, plaatsen de bal en meteen een schot van afstand en in nog geen twintig seconden 0 -1 achter.  Gelukkig was dat ook alles. Gezamenlijk werd aangepakt en bij de vakwisseling stond het 5-1 voor. De tweede aanval zette door en bij rust 11-1. Na de limonade en de standaard wissel van twee meisjes gingen we door tot 15-1 en tot het slot 22-1.

De belangrijke goede punten: overal werd druk op de tegenstanders gezet, zoals geconcentreerd verdedigen, uitverdedigen en op de middenlijn er naast. Aanvallend goed samenspel en iemand die er beter voor stond werd goed aangespeeld; heel goed, geen alleen-op-de-wereld schieten. Het aantal slappe boogballetjes verminderde in de loop van de wedstrijd. Logisch dat er nog wel wat foutjes waren, maar dat hoort er bij. Vooral aanvallend moeten we leren dat afwisselend iemand in de aangeefpositie komt, zodat goed aangegeven kan worden. De doelpunten kwamen van: Kasper vier, Lucas drie, Kiki drie, Sarah drie, Jiske twee, Rosa twee, Ruben twee, Roxanne twee, Fee een. Degene met de meeste aangegeven ballen waar doelpunten uit kwamen was Lucas, waarvan onder andere een verre pass aangegeven vanuit de verdediging naar de aanval en pats...goal. De volgende wedstrijden zullen moeilijker zijn. Een tevreden gevoel. Lekker trainen van de week.

 

Tom