Toosten op 94 jaar jong

Beste leden, Onze vereniging is officieel opgericht op 23 november 1923, dus wij zijn a.s. donderdag 94 jaar jong.

Documenten jalv maandag 27 november

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De JALV zal op maandag 27 november 2017 plaatsvinden in de kantine. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.  Klik hieronder voor de vergaderdocumenten voor as maandag: 

Sinterklaas bij groen-geel

A3: veel pieken, weinig dalen

Heeft u al besloten wat u met kerst gaat doen? Voor de mensen die geen kleine kinderen meer hebben altijd een hele uitdaging. Blijft u gezellig thuis? Of gaat u naar verre oorden van de zon genieten? (Als ik de nieuwe versie van Inconvenient Truth mag geloven gaan we naar Zandvoort, met broodjes etc., maar dit terzijde.) Of relaxt naar de woonboulevard met familie? Ook leuk. En dan dat eten. Gaan we aan de turkey? Wordt het steengrillen? Pakken we een 13 sterrenrestaurants in Zwolle? Of gaan we voor de tournedos met appelmoes en kers bij de Van der Valkjes?...

Gevonden voorwerpen tot 20 november

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - okv d1 (22 - 1)

Door Tom Muller, 2 maanden geleden

Na een actieve warming up en met veel ouders als toeschouwers aanwezig begonnen we enthousiast de eerste wedstrijd. Maar... de tegenstanders nemen uit, plaatsen de bal en meteen een schot van afstand en in nog geen twintig seconden 0 -1 achter.  Gelukkig was dat ook alles. Gezamenlijk werd aangepakt en bij de vakwisseling stond het 5-1 voor. De tweede aanval zette door en bij rust 11-1. Na de limonade en de standaard wissel van twee meisjes gingen we door tot 15-1 en tot het slot 22-1.

De belangrijke goede punten: overal werd druk op de tegenstanders gezet, zoals geconcentreerd verdedigen, uitverdedigen en op de middenlijn er naast. Aanvallend goed samenspel en iemand die er beter voor stond werd goed aangespeeld; heel goed, geen alleen-op-de-wereld schieten. Het aantal slappe boogballetjes verminderde in de loop van de wedstrijd. Logisch dat er nog wel wat foutjes waren, maar dat hoort er bij. Vooral aanvallend moeten we leren dat afwisselend iemand in de aangeefpositie komt, zodat goed aangegeven kan worden. De doelpunten kwamen van: Kasper vier, Lucas drie, Kiki drie, Sarah drie, Jiske twee, Rosa twee, Ruben twee, Roxanne twee, Fee een. Degene met de meeste aangegeven ballen waar doelpunten uit kwamen was Lucas, waarvan onder andere een verre pass aangegeven vanuit de verdediging naar de aanval en pats...goal. De volgende wedstrijden zullen moeilijker zijn. Een tevreden gevoel. Lekker trainen van de week.

 

Tom