Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - okv d1 (22 - 1)

Door Tom Muller, 5 maanden geleden

Na een actieve warming up en met veel ouders als toeschouwers aanwezig begonnen we enthousiast de eerste wedstrijd. Maar... de tegenstanders nemen uit, plaatsen de bal en meteen een schot van afstand en in nog geen twintig seconden 0 -1 achter.  Gelukkig was dat ook alles. Gezamenlijk werd aangepakt en bij de vakwisseling stond het 5-1 voor. De tweede aanval zette door en bij rust 11-1. Na de limonade en de standaard wissel van twee meisjes gingen we door tot 15-1 en tot het slot 22-1.

De belangrijke goede punten: overal werd druk op de tegenstanders gezet, zoals geconcentreerd verdedigen, uitverdedigen en op de middenlijn er naast. Aanvallend goed samenspel en iemand die er beter voor stond werd goed aangespeeld; heel goed, geen alleen-op-de-wereld schieten. Het aantal slappe boogballetjes verminderde in de loop van de wedstrijd. Logisch dat er nog wel wat foutjes waren, maar dat hoort er bij. Vooral aanvallend moeten we leren dat afwisselend iemand in de aangeefpositie komt, zodat goed aangegeven kan worden. De doelpunten kwamen van: Kasper vier, Lucas drie, Kiki drie, Sarah drie, Jiske twee, Rosa twee, Ruben twee, Roxanne twee, Fee een. Degene met de meeste aangegeven ballen waar doelpunten uit kwamen was Lucas, waarvan onder andere een verre pass aangegeven vanuit de verdediging naar de aanval en pats...goal. De volgende wedstrijden zullen moeilijker zijn. Een tevreden gevoel. Lekker trainen van de week.

 

Tom