Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Let op!! nog je sponsorkleding inleveren?

Woensdag 20 juni 2018 van 19.00 tot 19.45 uur kan je je kleding inleveren. Ook als je volgend jaar weer gaat korfballen moet je je kleding inleveren.De kleding moet schoon, compleet en zonder zand worden ingeleverd.

Laatste kans

Er wordt weer opgeruimd, de kasten en bakken worden weer geleegd. De gevonden voorwerpen op de foto's gaan binnenkort naar de kledingbak. Kijk of er nog iets van je bij zit.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - okv d1 (22 - 1)

Door Tom Muller, 10 maanden geleden

Na een actieve warming up en met veel ouders als toeschouwers aanwezig begonnen we enthousiast de eerste wedstrijd. Maar... de tegenstanders nemen uit, plaatsen de bal en meteen een schot van afstand en in nog geen twintig seconden 0 -1 achter.  Gelukkig was dat ook alles. Gezamenlijk werd aangepakt en bij de vakwisseling stond het 5-1 voor. De tweede aanval zette door en bij rust 11-1. Na de limonade en de standaard wissel van twee meisjes gingen we door tot 15-1 en tot het slot 22-1.

De belangrijke goede punten: overal werd druk op de tegenstanders gezet, zoals geconcentreerd verdedigen, uitverdedigen en op de middenlijn er naast. Aanvallend goed samenspel en iemand die er beter voor stond werd goed aangespeeld; heel goed, geen alleen-op-de-wereld schieten. Het aantal slappe boogballetjes verminderde in de loop van de wedstrijd. Logisch dat er nog wel wat foutjes waren, maar dat hoort er bij. Vooral aanvallend moeten we leren dat afwisselend iemand in de aangeefpositie komt, zodat goed aangegeven kan worden. De doelpunten kwamen van: Kasper vier, Lucas drie, Kiki drie, Sarah drie, Jiske twee, Rosa twee, Ruben twee, Roxanne twee, Fee een. Degene met de meeste aangegeven ballen waar doelpunten uit kwamen was Lucas, waarvan onder andere een verre pass aangegeven vanuit de verdediging naar de aanval en pats...goal. De volgende wedstrijden zullen moeilijker zijn. Een tevreden gevoel. Lekker trainen van de week.

 

Tom