Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3-bep d2 (8-7)

Door Tom Muller, 8 maanden geleden

Voor onze zesde onderlinge ontmoeting dit seizoen moesten we voor dag en dauw op pad. Iedereen had er zin in, maar klaarblijkelijk waren we wat meer trage starters zo vroeg. Aanvallend was het nog wat zoeken en verdedigend waren we de kluts kwijt. In een minuut of zes kwamen we met 0-4 achter ondanks de voor de wedstrijd gegeven waarschuwing voor doorloopballen. Calista wist van halve afstand 1-4 te maken en Rosa met een doorloopbal maakte 2-4. Vakwisseling. Het eerste verdedigingsvak revancheerde zich snel op de moeilijke start. Lucas, dicht bij de paal vrij, maakte 3-4 en in een combinatie met Ruben zorgde die voor 4-4. Daarna bracht Ruben ons met een schot op 5-4 en na een tegengoal was de rust 5-5. Scherper verdedigen werd benadrukt. De eerste aanval liep nu ook soepeler en Roxanne gaf Calista aan die 6-5 maakte onder de paal. Zelf scoorde Roxanne van afstand 7-5. Vakwisseling. Een strafworp tegen ging gelukkig mis. Een pass van Kasper aan Ruben werd door die benut 8-5. Hoewel er verdedigend veel druk werd gegeven lieten we  er nog twee door, 8-7, zodat de laatste minuten nog spannend werden. Uiteindelijk 8-7 en knap teruggekomen na de 0-4 achterstand.

Verdedigend gaat het goed door allemaal veel druk te geven op de aangeefpositie en de combinaties, maar we moeten individueel wel geconcentreerd blijven. Aanvallend komt er meer en meer spel in met aangeven aan elkaar en meer ruimte. Eerste aanval vier gemaakt, drie doorgelaten. Eerste verdediging vier gemaakt en vier doorgelaten. De inzet was weer goed. Als we de volgende wedstrijd winnen dan .......               Laten we zo doorgaan.

 

Tom