Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering maandag 28 mei 2018

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Kangoeroedag

We hebben vandaag een Kangoeroedag voor de kleuters van Wormer georganiseerd. Meer dan 100 kinderen hebben genoten van een muzikale warming-up en leuke spelletjes op de velden! Kijk hier voor de eerste foto’s.

Aspirantenkamp foto's

De dagen zijn voorbij gevlogen en het kamp zit er al weer op!

Aankomst pupillenkamp 15:30 uur

Het pupillenkamp zit er al bijna weer op. De verwachting is dat ze om 15:30 uur bij Groen Geel aankomen.

Aspirantenkamp 17:05 op station wormerveer

Beste ouders,

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3-bep d2 (8-7)

Door Tom Muller, 11 dagen geleden

Voor onze zesde onderlinge ontmoeting dit seizoen moesten we voor dag en dauw op pad. Iedereen had er zin in, maar klaarblijkelijk waren we wat meer trage starters zo vroeg. Aanvallend was het nog wat zoeken en verdedigend waren we de kluts kwijt. In een minuut of zes kwamen we met 0-4 achter ondanks de voor de wedstrijd gegeven waarschuwing voor doorloopballen. Calista wist van halve afstand 1-4 te maken en Rosa met een doorloopbal maakte 2-4. Vakwisseling. Het eerste verdedigingsvak revancheerde zich snel op de moeilijke start. Lucas, dicht bij de paal vrij, maakte 3-4 en in een combinatie met Ruben zorgde die voor 4-4. Daarna bracht Ruben ons met een schot op 5-4 en na een tegengoal was de rust 5-5. Scherper verdedigen werd benadrukt. De eerste aanval liep nu ook soepeler en Roxanne gaf Calista aan die 6-5 maakte onder de paal. Zelf scoorde Roxanne van afstand 7-5. Vakwisseling. Een strafworp tegen ging gelukkig mis. Een pass van Kasper aan Ruben werd door die benut 8-5. Hoewel er verdedigend veel druk werd gegeven lieten we  er nog twee door, 8-7, zodat de laatste minuten nog spannend werden. Uiteindelijk 8-7 en knap teruggekomen na de 0-4 achterstand.

Verdedigend gaat het goed door allemaal veel druk te geven op de aangeefpositie en de combinaties, maar we moeten individueel wel geconcentreerd blijven. Aanvallend komt er meer en meer spel in met aangeven aan elkaar en meer ruimte. Eerste aanval vier gemaakt, drie doorgelaten. Eerste verdediging vier gemaakt en vier doorgelaten. De inzet was weer goed. Als we de volgende wedstrijd winnen dan .......               Laten we zo doorgaan.

 

Tom