Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 6 maanden geleden

Groen Geel C3-Triaz C1 (4-7)

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen. Nog wel een doorloopbal tegen en Roxanne scoorde van afstand 2-6. Een afstandsschot tegen gevolgd door de 3-7 door Angel van korte afstand en de 4-7 door Roxanne.    

Verdedigen houdt tegenhouden van doelpunten in en dat maakt niet uit of het schoten of doorloopballen zijn. Tegen een snelle tegenstander is het nodig er niet te dicht op afstand bij te blijven en bij het inkomen tijdig te reageren. Dat moet toch duidelijk zijn na enkele acties. Aanvallend zijn schoten van afstand, tempowisselingen en verrassende acties nodig. Uit op een gelijkmatig tempo aan elkaar plaatsen kunnen geen doelpunten komen. Deze week hier maar op trainen. Daarna de kerstweek vrij; prettige dagen alvast.

 

Tom