Wedstrijdverslag c3

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen.

Foto's team van de week f3 en f4

Zaterdag 1 december waren de F3 en de F4 team van de week. Ze mochten op de foto en oplopen met de spelers van ons vlaggenschip. In de rust van de wedstrijd van ons eerste hebben deze toppers hun korfbalkunsten mogen laten zien aan het grote publiek.

Vers uit de keuken...

Zaterdag zijn er weer lekkere broodjes verkrijgbaar...

Tins nieuwe shirtsponsor c2

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten zij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. TINS sponsort de C2 doormiddel van fraaie shirts en inschietshirts en wenst de C2 veel succes in het nieuwe tenue.

Balsponsor: freek hypotheek zaandam

Zoals u op de foto al kunt zien, ook het korfbalechtpaar Dik heeft door vakkundige begeleiding van HVMS makelaardij en Freek Hypotheek een prachtig nieuw huis verkregen op het oude Groen Geel veld, dus straks lopend naar Groen Geel!

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 21 dagen geleden

Groen Geel C3-ZKV C2 (14 -5)

Na een gedeeltelijke voettocht door een stukje Zaanse stadsvernieuwing bereikten we de hal. Met Dico en Ruben, twee superpupillen, voor beiden een halve wedstrijd startten we de zaal in de hogere afdeling. Al na enkele minuten scoorde Calista uit de combinatie met Jiske 1-0. Een onoplettenheid werd snel 1-1. In de tweede aanval maakte Roxanne van halve afstand 2-1 en uit een pass van haar kwam Ruben door, 3-1. De eerste aanval was het nu Calista aan Jiske die van afstand 4-1 maakte. Een tegentreffer volgde 4-2. Nu volgde een pass uit de ruimte van Lucas aan Ruben die (misschien en stapje teveel?) uit de doorloopbal 5-2 scoorde gevolgd door aangeven van Ruben aan Roxanne die met een schot 6-2 aantekende. We bleven goed druk zetten en gaven de tegenstander nauwelijks ruimte om te combineren laat staan schieten. Nog wel een doorloopbal tegen, 6-3 en na een gemiste strafworp van ons was het Jiske die uit een mooie shuffle beweging doorkwam en de bal van Calista kreeg en 7-3 maakte vlak voor rust. Het devies was: gewoon volhouden zo. Dico,nu er in gekomen, kwam door en aangegeven door Roxanne maakte hij 8-3. Roxanne deed er een van afstand bij 9-3. Jiske was "on fire " en met een van korte afstand en een van lange afstand werd het 11-3. Volgende vak gaf Dico Kiki aan die 12-3 op de lijst zette. Een tegendoelpunt 12-4. Calista aan Jiske aangevend die onder de paal 13-4 maakte. Tegendoelpunt 13-5 en na een gemiste strafworp tegen tot slot Roxanne die Kiki de doorloopbal aangaf die zij scoorde, 14-5. 

Zoals gewoonlijk hebben we veel druk gezet en balbezit gehad. Nu hebben we ook in de aanval korfbaltechnisch goed gespeeld met ruimte en afwisselend aangeven. Goed om te zien. Het betekent dat iedereen actief meedeed zowel aanvallend als verdedigend waarbij Angel en Maaike goed werk deden. Hiermee allemaal doorgaan en het wordt nu tijd ook voor de mooie (korfbal) acties. We zullen nog wel moeilijke wedstrijden krijgen, maar zijn in ieder geval goed begonnen. Tot van de week. 

Tom