A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 31 dagen geleden

C3 - Apollo C2  5-3

Mooi weer, mooi veld, veel toeschouwers en de afspraak er een lekkere wedstrijd van te maken.  We begonnen goed en binnen twee minuten gaf Kiki Jiske aan die 1-0 maakte. Maaike wist een strafworp te benutten 2-0. Het volgende aanvalsvak had wat meer moeite. Uiteindelijk een pass van Fee aan Dico die van afstand 3- 0 maakte. Rust en gezegd werd dat er gelukkig weinig foute passes waren in de eerste helft en er goed verdedigd werd...jammer genoeg werd het in de tweede helft anders. Verdedigend kwamen er twee tegendoelpunten via een strafworp en een afstandschot 3-2. Aanvallend kwamen we door teveel foute passes nauwelijks tot combinaties en schoten. Uit een strafworp wist Angel 4-2 te maken en in de volgende opstelling scoorde Lucas van afstand 5-2 waarna nog een tegendoelpunt volgde 5-3. Dico en Ruben vielen beiden goed in.

Een teleurstellende wedstrijd. Aanvallend waren er nauwelijks goede combinaties, plaatsfouten overheersten. Verdedigend waren we bij het uitverdedigen constant net een meter te laat. Na ruim acht maanden in deze competitie mag toch beter korfbalspel verwacht worden. Het is vaak genoeg op de training uitgelegd en geoefend.Genoeg gezelligheid onderling maar probeer ook te korfballen. Hopelijk gaat het de volgende wedstrijden beter.   

Tom