A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverplaatsingen i.v.m. playoffs

Door Rick de Wit, 2 maanden geleden

Doordat het 1e de playoffs heeft bereikt, wordt er geschoven met het competitieprogramma op 23 maart. De A1 gaat om 16.45 uur spelen ipv 18.00 uur. De wedstrijd van de A3 tegen RODA A1 gaat naar vrijdagavond 22 maart 20.00 uur. De A2 heeft dan geen trainen die avond. Het KNKV zal de returnwedstrijd van Groen Geel 1 tegen Wageningen vaststellen op zaterdag 23 maart om 19.30 uur. 

Namens het bestuur,

Rick de Wit