Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

We gaan de zaal in!

Door Erlinde de Ridder, 15 dagen geleden

Het veldseizoen is ten einde. We gaan de zaal in. Met dit weer een heerlijk vooruitzicht. De trainingen in de zaal zijn al begonnen. Gezien de beperkte ruimte in de zaal, moeten alle E ploegen en de D4 1 keer per week uitwijken naar sporthal de Spatter om te trainen. Kijk voor het trainingsschema hier.

De teampagina's zijn omgezet naar de zaal. Wil je de eindstanden van de 1e veldhelft/najaarscompetitie nog zien? Dat kan hier.

Het wedstrijdprogramma voor de zaal is in de maak. Alle clubs mogen de aanvangstijden van de thuiswedstrijden tot 5 november muteren. De bond zal in de dagen na 5 november het wedstrijdprogramma goedkeuren en vrijgeven. Op dat moment is het wedstrijdprogramma ook zichtbaar op de website onder 'totale wedstrijdprogramma', 'thuisprogramma' en alle teampagina's. Let dus op: alles wat vóór 5 november al zichtbaar is aan wedstrijden, kan nog wijzigen!

Groen Geel 1 en 2 en de B1 bijten 17 november het spits af van de zaalcompetitie. Alle andere ploegen spelen de eerste zaalcompetitiewedstrijd op zaterdag 24 november.

Als voorbereiding op het zaalseizoen zijn diverse oefenwedstrijden gepland. Voor het overzicht van de oefenwedstrijden, klik hier.

Rest mij iedereen veel speel- en kijkplezier te wensen in de zaal!