Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

We gaan de zaal in!

Door Erlinde de Ridder, 3 maanden geleden

Het veldseizoen is ten einde. We gaan de zaal in. Met dit weer een heerlijk vooruitzicht. De trainingen in de zaal zijn al begonnen. Gezien de beperkte ruimte in de zaal, moeten alle E ploegen en de D4 1 keer per week uitwijken naar sporthal de Spatter om te trainen. Kijk voor het trainingsschema hier.

De teampagina's zijn omgezet naar de zaal. Wil je de eindstanden van de 1e veldhelft/najaarscompetitie nog zien? Dat kan hier.

Het wedstrijdprogramma voor de zaal is in de maak. Alle clubs mogen de aanvangstijden van de thuiswedstrijden tot 5 november muteren. De bond zal in de dagen na 5 november het wedstrijdprogramma goedkeuren en vrijgeven. Op dat moment is het wedstrijdprogramma ook zichtbaar op de website onder 'totale wedstrijdprogramma', 'thuisprogramma' en alle teampagina's. Let dus op: alles wat vóór 5 november al zichtbaar is aan wedstrijden, kan nog wijzigen!

Groen Geel 1 en 2 en de B1 bijten 17 november het spits af van de zaalcompetitie. Alle andere ploegen spelen de eerste zaalcompetitiewedstrijd op zaterdag 24 november.

Als voorbereiding op het zaalseizoen zijn diverse oefenwedstrijden gepland. Voor het overzicht van de oefenwedstrijden, klik hier.

Rest mij iedereen veel speel- en kijkplezier te wensen in de zaal!