Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

We gaan de zaal in!

Door Erlinde de Ridder, 5 maanden geleden

Het veldseizoen is ten einde. We gaan de zaal in. Met dit weer een heerlijk vooruitzicht. De trainingen in de zaal zijn al begonnen. Gezien de beperkte ruimte in de zaal, moeten alle E ploegen en de D4 1 keer per week uitwijken naar sporthal de Spatter om te trainen. Kijk voor het trainingsschema hier.

De teampagina's zijn omgezet naar de zaal. Wil je de eindstanden van de 1e veldhelft/najaarscompetitie nog zien? Dat kan hier.

Het wedstrijdprogramma voor de zaal is in de maak. Alle clubs mogen de aanvangstijden van de thuiswedstrijden tot 5 november muteren. De bond zal in de dagen na 5 november het wedstrijdprogramma goedkeuren en vrijgeven. Op dat moment is het wedstrijdprogramma ook zichtbaar op de website onder 'totale wedstrijdprogramma', 'thuisprogramma' en alle teampagina's. Let dus op: alles wat vóór 5 november al zichtbaar is aan wedstrijden, kan nog wijzigen!

Groen Geel 1 en 2 en de B1 bijten 17 november het spits af van de zaalcompetitie. Alle andere ploegen spelen de eerste zaalcompetitiewedstrijd op zaterdag 24 november.

Als voorbereiding op het zaalseizoen zijn diverse oefenwedstrijden gepland. Voor het overzicht van de oefenwedstrijden, klik hier.

Rest mij iedereen veel speel- en kijkplezier te wensen in de zaal!