Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

Wat is sport toch leuk! - club van 50

Door Carrie vd Ende, 12 dagen geleden

Beste sport vrienden! Wat is sport toch leuk! De Olympische Spelen zijn van start gegaan en vandaag is voor ''ons'', Nederland, al een spannende dag.

Wordt het eerste Goud binnen gesleept? Deze 2 weken staan in het teken van de sport, zitten we aan de buis gekluisterd en duimen we voor alle Nederlanders en vooral voor Sven! Ja toch?

Maar dan ons eigen cluppie? Bij ons gebeurt ook van alles en gaan wij weer een spannend einde van het zaalseizoen beleven.

Halen wij ''ons goud'' binnen?

De selectie doet het zeer goed, de play offs zijn gehaald en vanavond kan het 2e in Sassenheim kampioen worden.

De jeugd doet het ook goed en wat te denken van de A1, gaan zij de Ziggo Dome halen? Dat zou toch heel gaaf zijn!

Onze voorzittter schreef het afgelopen week al in de nieuwbrief: zet de data in de agenda's. Naast de sport op de tv hebben wij ook wat te doen.

Komt allen en laten we er met elkaar weer een mooi GG feest van maken, want dat kunnen wij wel.

Oh ja, nog even iets zakelijks.  Beste Vrienden van GG (Clv50), hartelijk dank weer voor de bijdragen en op deze wijze, steun aan de vereniging!  Dank diegenen die de automatische betaling voor 2018 ingesteld hebben.

Binnenkort kom ik met een persoonlijke brief naar de clv50 leden. Wij gaan ook met incasso's werken. Iedereen heeft daar een keuze in, maar sommige mensen vinden dit handiger. Voordeel voor de vereniging, voor hen zelf, en voor mij. Jullie horen van mij.

Voor nu heel veel kijk plezier bij de Olympische Spelen, maar vooral aan alle Groen Gelers heel veel succes en plezier. En kom maar op met ''ons eigen Goud".

groet,  Carrie.

(uiteraard voor vragen omtrent Clv50 bereikbaar)