Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Wat is sport toch leuk! - club van 50

Door Carrie vd Ende, 13 maanden geleden

Beste sport vrienden! Wat is sport toch leuk! De Olympische Spelen zijn van start gegaan en vandaag is voor ''ons'', Nederland, al een spannende dag.

Wordt het eerste Goud binnen gesleept? Deze 2 weken staan in het teken van de sport, zitten we aan de buis gekluisterd en duimen we voor alle Nederlanders en vooral voor Sven! Ja toch?

Maar dan ons eigen cluppie? Bij ons gebeurt ook van alles en gaan wij weer een spannend einde van het zaalseizoen beleven.

Halen wij ''ons goud'' binnen?

De selectie doet het zeer goed, de play offs zijn gehaald en vanavond kan het 2e in Sassenheim kampioen worden.

De jeugd doet het ook goed en wat te denken van de A1, gaan zij de Ziggo Dome halen? Dat zou toch heel gaaf zijn!

Onze voorzittter schreef het afgelopen week al in de nieuwbrief: zet de data in de agenda's. Naast de sport op de tv hebben wij ook wat te doen.

Komt allen en laten we er met elkaar weer een mooi GG feest van maken, want dat kunnen wij wel.

Oh ja, nog even iets zakelijks.  Beste Vrienden van GG (Clv50), hartelijk dank weer voor de bijdragen en op deze wijze, steun aan de vereniging!  Dank diegenen die de automatische betaling voor 2018 ingesteld hebben.

Binnenkort kom ik met een persoonlijke brief naar de clv50 leden. Wij gaan ook met incasso's werken. Iedereen heeft daar een keuze in, maar sommige mensen vinden dit handiger. Voordeel voor de vereniging, voor hen zelf, en voor mij. Jullie horen van mij.

Voor nu heel veel kijk plezier bij de Olympische Spelen, maar vooral aan alle Groen Gelers heel veel succes en plezier. En kom maar op met ''ons eigen Goud".

groet,  Carrie.

(uiteraard voor vragen omtrent Clv50 bereikbaar)