Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Wat is sport toch leuk! - club van 50

Door Carrie vd Ende, 9 maanden geleden

Beste sport vrienden! Wat is sport toch leuk! De Olympische Spelen zijn van start gegaan en vandaag is voor ''ons'', Nederland, al een spannende dag.

Wordt het eerste Goud binnen gesleept? Deze 2 weken staan in het teken van de sport, zitten we aan de buis gekluisterd en duimen we voor alle Nederlanders en vooral voor Sven! Ja toch?

Maar dan ons eigen cluppie? Bij ons gebeurt ook van alles en gaan wij weer een spannend einde van het zaalseizoen beleven.

Halen wij ''ons goud'' binnen?

De selectie doet het zeer goed, de play offs zijn gehaald en vanavond kan het 2e in Sassenheim kampioen worden.

De jeugd doet het ook goed en wat te denken van de A1, gaan zij de Ziggo Dome halen? Dat zou toch heel gaaf zijn!

Onze voorzittter schreef het afgelopen week al in de nieuwbrief: zet de data in de agenda's. Naast de sport op de tv hebben wij ook wat te doen.

Komt allen en laten we er met elkaar weer een mooi GG feest van maken, want dat kunnen wij wel.

Oh ja, nog even iets zakelijks.  Beste Vrienden van GG (Clv50), hartelijk dank weer voor de bijdragen en op deze wijze, steun aan de vereniging!  Dank diegenen die de automatische betaling voor 2018 ingesteld hebben.

Binnenkort kom ik met een persoonlijke brief naar de clv50 leden. Wij gaan ook met incasso's werken. Iedereen heeft daar een keuze in, maar sommige mensen vinden dit handiger. Voordeel voor de vereniging, voor hen zelf, en voor mij. Jullie horen van mij.

Voor nu heel veel kijk plezier bij de Olympische Spelen, maar vooral aan alle Groen Gelers heel veel succes en plezier. En kom maar op met ''ons eigen Goud".

groet,  Carrie.

(uiteraard voor vragen omtrent Clv50 bereikbaar)