Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Wat is sport toch leuk! - club van 50

Door Carrie vd Ende, 6 maanden geleden

Beste sport vrienden! Wat is sport toch leuk! De Olympische Spelen zijn van start gegaan en vandaag is voor ''ons'', Nederland, al een spannende dag.

Wordt het eerste Goud binnen gesleept? Deze 2 weken staan in het teken van de sport, zitten we aan de buis gekluisterd en duimen we voor alle Nederlanders en vooral voor Sven! Ja toch?

Maar dan ons eigen cluppie? Bij ons gebeurt ook van alles en gaan wij weer een spannend einde van het zaalseizoen beleven.

Halen wij ''ons goud'' binnen?

De selectie doet het zeer goed, de play offs zijn gehaald en vanavond kan het 2e in Sassenheim kampioen worden.

De jeugd doet het ook goed en wat te denken van de A1, gaan zij de Ziggo Dome halen? Dat zou toch heel gaaf zijn!

Onze voorzittter schreef het afgelopen week al in de nieuwbrief: zet de data in de agenda's. Naast de sport op de tv hebben wij ook wat te doen.

Komt allen en laten we er met elkaar weer een mooi GG feest van maken, want dat kunnen wij wel.

Oh ja, nog even iets zakelijks.  Beste Vrienden van GG (Clv50), hartelijk dank weer voor de bijdragen en op deze wijze, steun aan de vereniging!  Dank diegenen die de automatische betaling voor 2018 ingesteld hebben.

Binnenkort kom ik met een persoonlijke brief naar de clv50 leden. Wij gaan ook met incasso's werken. Iedereen heeft daar een keuze in, maar sommige mensen vinden dit handiger. Voordeel voor de vereniging, voor hen zelf, en voor mij. Jullie horen van mij.

Voor nu heel veel kijk plezier bij de Olympische Spelen, maar vooral aan alle Groen Gelers heel veel succes en plezier. En kom maar op met ''ons eigen Goud".

groet,  Carrie.

(uiteraard voor vragen omtrent Clv50 bereikbaar)