Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Wat een nare verrassing……

Door een ouder, 14 dagen geleden

Kom je je dochter ophalen van de maandagmiddag training van 17.00-18.00 uur (hebben we het over D-tjes en E-tjes). Is ze haar fietssleutel kwijt. Goed gekeken in haar tas, in de kleedkamers overal waar je kunt bedenken, maar niet te vinden. Blijkt dat er nog iemand haar fietssleutel kwijt is. Dit kan geen toeval zijn denk je dan. 

Als je de tas nogmaals doorkijkt kom je erachter dat ook haar portemonneetje met daarin haar zwemabonnement foetsie is. Dit kan zeker geen toeval zijn……..

Hoe kan zoiets gebeuren. 2 tassen in de dameskleedkamer. Misschien heeft iemand zich vergist en in de verkeerde tas gezeten. Misschien heeft deze persoon “per ongeluk” deze 2 fietssleutels en het portemonneetje met zwemabonnement meegenomen. Misschien wil deze persoon zo vriendelijk zijn om deze sleutels en abonnement weer bij Groen Geel (wellicht achter de bar) af te geven, daar zouden wij heel erg blij mee zijn. 

Alvast bedankt en mochten er andere personen zijn die iets gezien of gehoord hebben en horen we dat graag. Kan via het contactformulier van GG.