" />

Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Voorstellen: team ac jeugd en team evenementen 2018-2019

Door Judith Kapitein, 2 maanden geleden

V.l.n.r.
boven: Terrenc
onder: Tamarah, Fleur en Charlotte

Twee vertrouwde teams om aan je voor te stellen, zij gaan gewoon nog een jaar door!

De activiteitencommissie en de evenementencommissie organiseren leuke events voor alle senioren en jeugdleden van Groen-Geel en hun eventuele aanhang. Denk dan bijvoorbeeld aan de Culinaire fietstocht, de seizoensopening, een pupillen- of aspirantenfeest, de Paaseierentocht, de jeugdkampen, het koppelschieten, de filmavond voor aspiranten, het Zaanse Summer Festival en ga zo maar door....

Tamarah en Charlotte zijn ook dit jaar weer de creatieve organisatoren van onze sportieve-, culinaire en jubileumevents. Fleur en Terrenc laten de jeugd genieten van mooie festiviteiten en zullen dit weer organiseren samen met een groep enthousiaste GG-jongeren.

Heb jij een leuk idee voor een activiteit, vind je het leuk om te komen helpen bij een event of heb je gewoon een vraag? Laat het dan vooral weten!
Dat kan via de volgende contactpersonen (ook te vinden op de website onder Club info/Commissies):

  • Tamarah, organisatie evenementen
  • Charlotte, organisatie evenementen
  • Fleur, organisatie (jeugd)activiteiten
  • Terrenc, organisatie (jeugd)activiteiten
  • Judith Kapitein, bestuur/beleid exploitatie

Ook dit seizoen hopen wij op jouw enthousiaste deelname te kunnen rekenen!

Groet en tot Groen-Geel!