" />

Wedstrijdverslag c3

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen.

Foto's team van de week f3 en f4

Zaterdag 1 december waren de F3 en de F4 team van de week. Ze mochten op de foto en oplopen met de spelers van ons vlaggenschip. In de rust van de wedstrijd van ons eerste hebben deze toppers hun korfbalkunsten mogen laten zien aan het grote publiek.

Vers uit de keuken...

Zaterdag zijn er weer lekkere broodjes verkrijgbaar...

Tins nieuwe shirtsponsor c2

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten zij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. TINS sponsort de C2 doormiddel van fraaie shirts en inschietshirts en wenst de C2 veel succes in het nieuwe tenue.

Balsponsor: freek hypotheek zaandam

Zoals u op de foto al kunt zien, ook het korfbalechtpaar Dik heeft door vakkundige begeleiding van HVMS makelaardij en Freek Hypotheek een prachtig nieuw huis verkregen op het oude Groen Geel veld, dus straks lopend naar Groen Geel!

Terug naar overzicht

Voorstellen: team ac jeugd en team evenementen 2018-2019

Door Judith Kapitein, 4 maanden geleden

V.l.n.r.
boven: Terrenc
onder: Tamarah, Fleur en Charlotte

Twee vertrouwde teams om aan je voor te stellen, zij gaan gewoon nog een jaar door!

De activiteitencommissie en de evenementencommissie organiseren leuke events voor alle senioren en jeugdleden van Groen-Geel en hun eventuele aanhang. Denk dan bijvoorbeeld aan de Culinaire fietstocht, de seizoensopening, een pupillen- of aspirantenfeest, de Paaseierentocht, de jeugdkampen, het koppelschieten, de filmavond voor aspiranten, het Zaanse Summer Festival en ga zo maar door....

Tamarah en Charlotte zijn ook dit jaar weer de creatieve organisatoren van onze sportieve-, culinaire en jubileumevents. Fleur en Terrenc laten de jeugd genieten van mooie festiviteiten en zullen dit weer organiseren samen met een groep enthousiaste GG-jongeren.

Heb jij een leuk idee voor een activiteit, vind je het leuk om te komen helpen bij een event of heb je gewoon een vraag? Laat het dan vooral weten!
Dat kan via de volgende contactpersonen (ook te vinden op de website onder Club info/Commissies):

  • Tamarah, organisatie evenementen
  • Charlotte, organisatie evenementen
  • Fleur, organisatie (jeugd)activiteiten
  • Terrenc, organisatie (jeugd)activiteiten
  • Judith Kapitein, bestuur/beleid exploitatie

Ook dit seizoen hopen wij op jouw enthousiaste deelname te kunnen rekenen!

Groet en tot Groen-Geel!