" />

Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Voorstellen: team ac jeugd en team evenementen 2018-2019

Door Judith Kapitein, 6 maanden geleden

V.l.n.r.
boven: Terrenc
onder: Tamarah, Fleur en Charlotte

Twee vertrouwde teams om aan je voor te stellen, zij gaan gewoon nog een jaar door!

De activiteitencommissie en de evenementencommissie organiseren leuke events voor alle senioren en jeugdleden van Groen-Geel en hun eventuele aanhang. Denk dan bijvoorbeeld aan de Culinaire fietstocht, de seizoensopening, een pupillen- of aspirantenfeest, de Paaseierentocht, de jeugdkampen, het koppelschieten, de filmavond voor aspiranten, het Zaanse Summer Festival en ga zo maar door....

Tamarah en Charlotte zijn ook dit jaar weer de creatieve organisatoren van onze sportieve-, culinaire en jubileumevents. Fleur en Terrenc laten de jeugd genieten van mooie festiviteiten en zullen dit weer organiseren samen met een groep enthousiaste GG-jongeren.

Heb jij een leuk idee voor een activiteit, vind je het leuk om te komen helpen bij een event of heb je gewoon een vraag? Laat het dan vooral weten!
Dat kan via de volgende contactpersonen (ook te vinden op de website onder Club info/Commissies):

  • Tamarah, organisatie evenementen
  • Charlotte, organisatie evenementen
  • Fleur, organisatie (jeugd)activiteiten
  • Terrenc, organisatie (jeugd)activiteiten
  • Judith Kapitein, bestuur/beleid exploitatie

Ook dit seizoen hopen wij op jouw enthousiaste deelname te kunnen rekenen!

Groet en tot Groen-Geel!