Gewijzigde voorlopige teamindeling abc

Beste spelers, hierbij vinden jullie de gewijzigde voorlopige team indelingen. 

Toernooien a, b, c, d, e en f teams op zaterdag 31 augustus

Om alvast in de agenda te zetten:

Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Van 14 juli - 11 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Verrassing voor ivan

Vrijdag 28 juni speelde het Surinaamse team tegen Saen United. In de laatste minuut van de wedstrijd werd de wedstrijd even stil gelegd voor onze clubheld Ivan.

Kt3

Merle Hendriks en Carlo de Vries zijn geslaagd voor het diploma KT3 (Korfbaltrainer 3).

Terug naar overzicht

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Door selectie commissie ABC, 30 dagen geleden

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

We hebben deze indeling zo goed mogelijk en in overleg met de huidige trainers proberen te maken. Mochten jullie toch nog vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie deze voor 21 juni per e-mail (eko.koomen@quicknet.nl) aan ons kenbaar maken. Wij zullen vervolgens contact opnemen en een moment inplannen om onze overwegingen toe te lichten.

Klik hier om de voorlopige indelingen te bekijken.

De C1, B1 en de A1 zullen de komende weken nog gaan trainen. Jullie zullen hiervoor een uitnodiging ontvangen via het wedstrijdsecretariaat.

De trainers /coaches volgen later (we hopen zo snel mogelijk) bij de teams op de site te staan. Voor nu alvast een fijne vakantie,

De selectie commissie ABC
Sandra, Bianca. Marc, Kirsten en Erik