Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Voorlopige teamindeling abc 2018-2019

Door De selectie commissie ABC, 5 maanden geleden

Beste spelers, hierbij vinden jullie de voorlopige team indelingen. Let op e.a. kan nog wijzigen gezien afzeggingen of nieuwe leden. Klik hier om de voorlopige indelingen te bekijken. De Trainers /coaches komen later (we hopen zo snel mogelijk) bij de teams op de site te staan.

De C1, B1 en de A1 zullen de komende week nog gaan trainen. De trainers zullen contact opnemen op welke tijd er getraind gaat worden. Mochten jullie vragen en of opmerkingen hebben over de opstellingen dan kunnen jullie deze voor 14 juni aan ons kenbaar maken per e-mail. (eko.koomen@quicknet.nl).

Voor nu alvast een fijne vakantie,

De selectie commissie ABC

Sandra, Bianca, Marc, Kirsten en Erik