Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Voorlopige teamindeling abc 2018-2019

Door De selectie commissie ABC, 42 dagen geleden

Beste spelers, hierbij vinden jullie de voorlopige team indelingen. Let op e.a. kan nog wijzigen gezien afzeggingen of nieuwe leden. Klik hier om de voorlopige indelingen te bekijken. De Trainers /coaches komen later (we hopen zo snel mogelijk) bij de teams op de site te staan.

De C1, B1 en de A1 zullen de komende week nog gaan trainen. De trainers zullen contact opnemen op welke tijd er getraind gaat worden. Mochten jullie vragen en of opmerkingen hebben over de opstellingen dan kunnen jullie deze voor 14 juni aan ons kenbaar maken per e-mail. (eko.koomen@quicknet.nl).

Voor nu alvast een fijne vakantie,

De selectie commissie ABC

Sandra, Bianca, Marc, Kirsten en Erik