Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Voorlopige teamindeling abc 2018-2019

Door De selectie commissie ABC, 9 maanden geleden

Beste spelers, hierbij vinden jullie de voorlopige team indelingen. Let op e.a. kan nog wijzigen gezien afzeggingen of nieuwe leden. Klik hier om de voorlopige indelingen te bekijken. De Trainers /coaches komen later (we hopen zo snel mogelijk) bij de teams op de site te staan.

De C1, B1 en de A1 zullen de komende week nog gaan trainen. De trainers zullen contact opnemen op welke tijd er getraind gaat worden. Mochten jullie vragen en of opmerkingen hebben over de opstellingen dan kunnen jullie deze voor 14 juni aan ons kenbaar maken per e-mail. (eko.koomen@quicknet.nl).

Voor nu alvast een fijne vakantie,

De selectie commissie ABC

Sandra, Bianca, Marc, Kirsten en Erik