" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Vers uit de keuken...

Door Jeroen scheffer , 20 dagen geleden

A.S. vrijdag gaat het weer gebeuren....koppelschieten. Dit jaar met veel koppels in diverse categorieën, jeugd t/m B, fun poule, junioren A en senioren wedstrijd poule en de recreanten poule. Daar willen wij van de keuken nog een poule aan toevoegen.... De plate poule. Deze plate poule bestaat uit een baguette met bbq worst, friet met mayo en lekkere crispy salade geserveerd op een bord. We spelen tussen 18.00 uur en 19.00 uur, maar voor deelnemers met vroege trek lopen we al eerder warm. Tot vrijdag!