" />

Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Vers uit de keuken...

Door Jeroen Scheffer, 3 maanden geleden

Zaterdag is er een vol programma in de zaal en daarom zorgt de keukenbrigade voor de beste remedie tegen een lege maag.

Lekkere broodjes bal, pistoletjes gezond en Waldkorn bollen met brie, walnoot en brie.

Vorige week viel het resultaat van het eerste ietwat tegen, daarom zal de selectie er deze week op gebrand zijn om het varkentje (Top A) te wassen.

Geheel in stijl serveren we een broodje geplukt varken (pulled pork). Dit broodje is belegd met coleslaw, pulled pork en smokey bbq saus.

Wist u trouwens dat een broodje pulled pork extra lekker smaakt met een Brand Sylvester van de tap.

Genieten dus dit weekend.