" />

A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Vers uit de keuken...

Door Jeroen Scheffer, 6 maanden geleden

Zaterdag is er een vol programma in de zaal en daarom zorgt de keukenbrigade voor de beste remedie tegen een lege maag.

Lekkere broodjes bal, pistoletjes gezond en Waldkorn bollen met brie, walnoot en brie.

Vorige week viel het resultaat van het eerste ietwat tegen, daarom zal de selectie er deze week op gebrand zijn om het varkentje (Top A) te wassen.

Geheel in stijl serveren we een broodje geplukt varken (pulled pork). Dit broodje is belegd met coleslaw, pulled pork en smokey bbq saus.

Wist u trouwens dat een broodje pulled pork extra lekker smaakt met een Brand Sylvester van de tap.

Genieten dus dit weekend.