" />

Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Vacature coördinatielid diensten en sportlink

Door Judith Kapitein, 10 maanden geleden

Het coördinatieteam Diensten en Sportlink zorgt voor de planning van de verschillende diensten én het gebruik van Sportlink bij korfbalvereniging Groen-Geel.
In verband met vernieuwing en modernisering van de (digitale) planning willen wij ons team uitbreiden.
Wij zijn op zoek naar twee extra leden.

Als coördinatielid Diensten en Sportlink ben je verantwoordelijk voor het optimaal plannen van de kantine-, kassa- en scheidsrechterdiensten in het softwareprogramma Sportlink.

Taken coördinatielid Diensten en Sportlink

  • Inplannen van leden en data via Sportlink.
  • Beheren van de dienstenplanning in Sportlink.
  • Vooruitzien en bepalen van nieuwe data (bijvoorbeeld bij inhaal-en oefenwedstrijden, wisseling van seizoenen, na vakanties e.d.).
  • Activeren van leden om zelf in te (kunnen) roosteren.
  • Communiceren van praktische informatie met betrekking tot de diensten en Sportlink.
  • Contacten onderhouden met bestuur, wedstrijdsecretariaat, trainers en coaches, teamleden exploitatie, KNKV en Sportlink Services.
  • Bijhouden van actuele Sportlink-ontwikkelingen.

Inschatting tijdsbesteding
Gemiddeld ben je 2 uur in de week bezig met het afhandelen van vragen, communicatie en het up to date houden van de planning in Sportlink. Dit kun je gewoon thuis doen.

Meer info?
Neem dan contact op met Judith Kapitein of via info@kvgroen-geel.nl (onder vermelding van Coördinatielid Diensten en Sportlink).