" />

Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Vacature coördinatielid diensten en sportlink

Door Judith Kapitein, 4 maanden geleden

Het coördinatieteam Diensten en Sportlink zorgt voor de planning van de verschillende diensten én het gebruik van Sportlink bij korfbalvereniging Groen-Geel.
In verband met vernieuwing en modernisering van de (digitale) planning willen wij ons team uitbreiden.
Wij zijn op zoek naar twee extra leden.

Als coördinatielid Diensten en Sportlink ben je verantwoordelijk voor het optimaal plannen van de kantine-, kassa- en scheidsrechterdiensten in het softwareprogramma Sportlink.

Taken coördinatielid Diensten en Sportlink

  • Inplannen van leden en data via Sportlink.
  • Beheren van de dienstenplanning in Sportlink.
  • Vooruitzien en bepalen van nieuwe data (bijvoorbeeld bij inhaal-en oefenwedstrijden, wisseling van seizoenen, na vakanties e.d.).
  • Activeren van leden om zelf in te (kunnen) roosteren.
  • Communiceren van praktische informatie met betrekking tot de diensten en Sportlink.
  • Contacten onderhouden met bestuur, wedstrijdsecretariaat, trainers en coaches, teamleden exploitatie, KNKV en Sportlink Services.
  • Bijhouden van actuele Sportlink-ontwikkelingen.

Inschatting tijdsbesteding
Gemiddeld ben je 2 uur in de week bezig met het afhandelen van vragen, communicatie en het up to date houden van de planning in Sportlink. Dit kun je gewoon thuis doen.

Meer info?
Neem dan contact op met Judith Kapitein of via info@kvgroen-geel.nl (onder vermelding van Coördinatielid Diensten en Sportlink).