" />

Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Vacature coördinatielid diensten en sportlink

Door Judith Kapitein, 7 maanden geleden

Het coördinatieteam Diensten en Sportlink zorgt voor de planning van de verschillende diensten én het gebruik van Sportlink bij korfbalvereniging Groen-Geel.
In verband met vernieuwing en modernisering van de (digitale) planning willen wij ons team uitbreiden.
Wij zijn op zoek naar twee extra leden.

Als coördinatielid Diensten en Sportlink ben je verantwoordelijk voor het optimaal plannen van de kantine-, kassa- en scheidsrechterdiensten in het softwareprogramma Sportlink.

Taken coördinatielid Diensten en Sportlink

  • Inplannen van leden en data via Sportlink.
  • Beheren van de dienstenplanning in Sportlink.
  • Vooruitzien en bepalen van nieuwe data (bijvoorbeeld bij inhaal-en oefenwedstrijden, wisseling van seizoenen, na vakanties e.d.).
  • Activeren van leden om zelf in te (kunnen) roosteren.
  • Communiceren van praktische informatie met betrekking tot de diensten en Sportlink.
  • Contacten onderhouden met bestuur, wedstrijdsecretariaat, trainers en coaches, teamleden exploitatie, KNKV en Sportlink Services.
  • Bijhouden van actuele Sportlink-ontwikkelingen.

Inschatting tijdsbesteding
Gemiddeld ben je 2 uur in de week bezig met het afhandelen van vragen, communicatie en het up to date houden van de planning in Sportlink. Dit kun je gewoon thuis doen.

Meer info?
Neem dan contact op met Judith Kapitein of via info@kvgroen-geel.nl (onder vermelding van Coördinatielid Diensten en Sportlink).