" />

Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Tussenstand ontvangen avg-formulieren

Door Judith Kapitein, 11 dagen geleden

Langs deze weg wil de werkgroep AVG/Privacy iedereen op de hoogte houden over de AVG-ontwikkelingen van korfbalvereniging Groen-Geel.
De stand van zaken op dit moment:

  • Wij hebben nu ongeveer 64% van alle uitgereikte formulieren terug ontvangen.
  • Wij hopen nog ingevulde formulieren te kunnen ontvangen van vooral pupillenouders en niet spelende leden.
  • Wij zijn heel blij met de bijna volledige teruggave van onze 45 recreanten, top!
  • Wij ontdekten een tal van formulieren zonder een ingevulde achterkant. De betreffende leden krijgen via de mail een verzoekbericht om alsnog de belangrijke achterkant in te vullen.
  • Wij hebben in de gang van het GG-gebouw een extra stapeltje met formulieren neergelegd. Mocht je het formulier kwijt zijn… pak er dan gerust nog één.
  • Wij zullen binnenkort de namen van de leden verzamelen die nog geen formulier hebben ingeleverd. Zij zullen een herinneringsmail ontvangen.

 
Heb jij het ingevulde en ondertekende AVG-formulier al ingeleverd?

Alvast dank voor de medewerking,

Werkgroep AVG/Privacy