Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Thijs naar roda

Door Robert Luttik, 41 dagen geleden

Volgend seizoen zal Thijs Nieuwenhuizen van de Groen-Geel selectie verhuizen naar de 100-jarige Westzaanse korfbalclub RODA. Thijs kwam in de C-tjes over van KZ naar Groen-Geel en doorliep alle selecties. Thijs wil graag in een 1e team gaan spelen om te kijken waar zijn plafond ligt. Wij danken Thijs voor al zijn inzet en plezierige momenten en wensen hem veel succes bij RODA. Tot ziens bij de Baderie/Zaankantercup in augustus!

Commissie Topsport

Robert Luttik