Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Thema en ouderavond pupillenkamp

Door Charissa van Erkelens, 4 maanden geleden

Hoi leukste Groen-Gele pupillen!!

we gaan op kamp

 

 

Hebben jullie het thema kunnen ontdekken???!! Het thema van pupillenkamp 2018 is…….

Schermafdruk 2018 05 05 20.30.59

 

Tijdmachine!

 

Pupillenkamp 2018 gaat een reis door de tijd maken!

 

Het pupillenkamp is op dit moment VOL!, er hebben zich 70 pupillen ingeschreven. Wil jij toch heel graag mee dit jaar? En vond je het feest zo leuk dat je toch nog mee wilt? Dan kan dit door een email te schrijven naar pupillenkamp.gg@gmail.com Wij zullen jou dan op de reservelijst zetten.

 

Dus als welk tijdperk ga jij verkleed? Denk alvast goed na over je outfit, want over 15 nachtjes slapen gaan we al op kamp!!!!!!

 

De kampboekjes zullen uiterlijk een week voor de ouderavond verzonden worden per email. Hierin staat alle informatie die nog is.

 

Op woensdag 16 mei organiseren wij voor alle ouders een ouderavond. Op deze avond zullen wij ons zelf voorstellen en het programma doornemen. Ook is er deze avond de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele belangrijke punten met ons persoonlijk te bespreken. De ouderavond zal om 20.00 uur van start gaan in de GG kantine.

 

De kampleiding is er klaar voor, tot snel!