Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Thema en ouderavond pupillenkamp

Door Charissa van Erkelens, 9 maanden geleden

Hoi leukste Groen-Gele pupillen!!

we gaan op kamp

 

 

Hebben jullie het thema kunnen ontdekken???!! Het thema van pupillenkamp 2018 is…….

Schermafdruk 2018 05 05 20.30.59

 

Tijdmachine!

 

Pupillenkamp 2018 gaat een reis door de tijd maken!

 

Het pupillenkamp is op dit moment VOL!, er hebben zich 70 pupillen ingeschreven. Wil jij toch heel graag mee dit jaar? En vond je het feest zo leuk dat je toch nog mee wilt? Dan kan dit door een email te schrijven naar pupillenkamp.gg@gmail.com Wij zullen jou dan op de reservelijst zetten.

 

Dus als welk tijdperk ga jij verkleed? Denk alvast goed na over je outfit, want over 15 nachtjes slapen gaan we al op kamp!!!!!!

 

De kampboekjes zullen uiterlijk een week voor de ouderavond verzonden worden per email. Hierin staat alle informatie die nog is.

 

Op woensdag 16 mei organiseren wij voor alle ouders een ouderavond. Op deze avond zullen wij ons zelf voorstellen en het programma doornemen. Ook is er deze avond de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele belangrijke punten met ons persoonlijk te bespreken. De ouderavond zal om 20.00 uur van start gaan in de GG kantine.

 

De kampleiding is er klaar voor, tot snel!