De  laatste veldwedstrijd van de eerste seizoenshelft, gelukkig geen koud weer maar wel af en toe een regenbui erbij. Het eerste schot, 0-1  tegen.  Jasper kogelde ons gelijk en Britt van halve afstand 2-1. Nog een vrije bal mis en 2 - 2. Na twee vrije ballen tegen  was het Anna op 3-2 gevolgd door 3-3. Bjarne benutte een strafworp voor een overtreding onder de paal, maar we kwamen niet los onder andere door teveel (plaats)fouten. Jasper bracht ons gelijk op 5- 5 en Lisanne schoot ons op 6-6. Weer achter tot Bjarne onder de paal 7 -7 maakte. Twee achter tot Gerben 8-8 scoorde en Lisanne    9 -9 maakte. Vlak voor rust Hidde 10-9.

De bespreking in de rust pakte goed uit. Verdedigend ging het nu wat beter en we scoorden er even lekker op los. Hidde meteen na rust 11-9 gevolgd door Gerben uit een strafworp 12-9 en met een echt ”Gerben” schot 13-9. Nu Hidde van afstand 14-9 en na een mooie combinatie met Jasper was hij verantwoordelijk voor 15- 9. Het om en om scoren begon weer. Gerben naar 16- 10 en Hidde 17-11. Nog een strafworp mis en ook een vrije bal. Lisanne maakte 18-11 gevolgd door Anna op 19 -12. Toen … stopte de video opname  en uiteindelijk sloten we op 18 -22. Een sportieve wedstrijd waar we iets meer verdedigende druk hadden kunnen zetten.

Een derde plaats en er is duidelijk in de wedstrijden een verbetering te zien. Een goede inzet en aanvallend voldoende pit, wel iets rustiger op het schot spelen. Verdedigend wat meer durf in de een-tegen-een hebben, vertrouw maar op jouw medespeler achter je. We gaan nu het Topleague geweld krijgen, samen op karakter doorzetten en het elke wedstrijd beter proberen te doen. Hier ligt ook een taak voor de GG supporters, maak van de GG hal voor de tegenstanders een nachtmerrie om daarna in de kantine samen te kunnen genieten.