" />

Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandagĀ  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Succesvolle filmavond voor aspiranten

Door Judith Kapitein, 7 maanden geleden

Afgelopen weekend vond de eerste filmavond voor aspiranten plaats in ons eigen Groen-Geel 'filmhuis'.
Er werd een huiskamersfeer gecreeerd met luchtbedden en slaapzakken om lekker comfortabel de films te kunnen kijken.
Centraal op deze avond stonden de films Husk, Bad Neighbours, Jackass, Saw e.a. en natuurlijk ontbraken ook de (fris)drankjes en het bijbehorende bioscoopvoer niet.

Dit geheel werd vormgegeven en geproduceerd door een groepje enthousiastelingen van de activiteitencommissie Jeugd, super gedaan!
Het is een topavond geworden en het is zeker voor herhaling vatbaar!