" />

Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Succesvolle filmavond voor aspiranten

Door Judith Kapitein, 13 maanden geleden

Afgelopen weekend vond de eerste filmavond voor aspiranten plaats in ons eigen Groen-Geel 'filmhuis'.
Er werd een huiskamersfeer gecreeerd met luchtbedden en slaapzakken om lekker comfortabel de films te kunnen kijken.
Centraal op deze avond stonden de films Husk, Bad Neighbours, Jackass, Saw e.a. en natuurlijk ontbraken ook de (fris)drankjes en het bijbehorende bioscoopvoer niet.

Dit geheel werd vormgegeven en geproduceerd door een groepje enthousiastelingen van de activiteitencommissie Jeugd, super gedaan!
Het is een topavond geworden en het is zeker voor herhaling vatbaar!