" />

Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Stijn hoekstra stapt over van kz/hiltex naar kv groen-geel

Door Robert Luttik, 8 maanden geleden

Trainer Dico Dik is weer een stap dichter bij de doelstelling om de selectie voor komend seizoen op orde te hebben. Stijn Hoekstra (26) zal de overstap gaan maken van KZ/Hiltex naar Groen Geel. Dik: "Met Stijn krijgt de jonge Groen Geel selectie een heer met de nodige Korballeague en Hoofdklasse ervaring. Hij is naast een goede aanvaller ook een verbinder door zijn uitstekende inzicht". Stijn speelde bij EKVA, AW.DTV en momenteel bij KZ/HiltexMet AW.DTV won hij o.a. de hoofdklassefinale. De ambitie van Stijn is om met Groen Geel het hoogste niveau te bereiken: "Ik heb lang nagedacht en maak weloverwogen de keuze om nu bij Groen Geel in te stappen. Het is een mooie ontwikkeling van buitenaf gezien, ik wil daar heel graag mijn rol in pakken".