" />

Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Stijn hoekstra stapt over van kz/hiltex naar kv groen-geel

Door Robert Luttik, 3 maanden geleden

Trainer Dico Dik is weer een stap dichter bij de doelstelling om de selectie voor komend seizoen op orde te hebben. Stijn Hoekstra (26) zal de overstap gaan maken van KZ/Hiltex naar Groen Geel. Dik: "Met Stijn krijgt de jonge Groen Geel selectie een heer met de nodige Korballeague en Hoofdklasse ervaring. Hij is naast een goede aanvaller ook een verbinder door zijn uitstekende inzicht". Stijn speelde bij EKVA, AW.DTV en momenteel bij KZ/HiltexMet AW.DTV won hij o.a. de hoofdklassefinale. De ambitie van Stijn is om met Groen Geel het hoogste niveau te bereiken: "Ik heb lang nagedacht en maak weloverwogen de keuze om nu bij Groen Geel in te stappen. Het is een mooie ontwikkeling van buitenaf gezien, ik wil daar heel graag mijn rol in pakken".