A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Staf a1 2019-2020: tim verlengt, erwin komt

Door Robert Luttik, 21 dagen geleden

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat onze A1 komend seizoen wederom getraind en gecoacht zal worden door Tim Ebbes. Hij zal daarbij gaan samen werken met Erwin Schneiders. Erwin is succesvol coach geweest bij Ados in Hoorn en wil zich graag verder ontwikkelen in zijn trainerschap. Wij zijn blij dat wij dit als vereniging aan hem kunnen bieden. Met de verjonging die gaat plaatsvinden in de A-selectie zien wij met Tim en Erwin een goede basis ontstaan waarmee gewerkt kan worden aan terugkeer naar de hoofdklasse in de zaal. Wij wensen Tim, Erwin en de A-selectie veel succes!

Commissie Topsport

Jochem van Dijk