" />

A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Sponsor wedstrijdbal gg - top (a): geijsel kroon

Door Robert Luttik, 6 maanden geleden

Komende zaterdag de belangrijke wedstrijd voor het 1e tegen TOP uit Arnemuiden, bekend van het sterke dameskwartet. De wedstrijdbal wordt deze keer gesponsord door Geijsel Kroon uit Ouderkerk aan de Amstel. Groen-Geler Marc Roodenburg is altijd in voor een goed advies op het gebied van verzekering, hypotheek of pensioen. Ook als speaker bij de wedstrijden van het 1e laat hij zich gelden: heel veel succes namens Geijsel Kroon!