Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Spelregelbewijs, per 1 juli echt verplicht!

Door Joeri Kok, 10 dagen geleden

Beste allen, Zoals velen al gehoord hebben is het verplicht om je spelregelbewijs te halen. Een groot aantal heeft dit al heel netjes gedaan. Helaas hebben 73 personen dit nog niet gedaan.

Gisteren zijn er activatiebrieven verzonden aan alle spelende leden die zich nog niet aangemeld hebben of gediplomeerd zijn. Per 1 juli aanstaande is het vanaf de B verplicht om je spelregelbewijs te hebben behaald. Heb je dit niet behaald dan mag je niet deelnemen aan wedstrijden die georganiseerd worden door het KNKV. 

Veel succes!

Bij vragen kunt u zich richten tot de scheidsrechterscommissie, scheidsrechter@kvgroen-geel.nl

 

Groet,

 

Joeri Kok