A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Spelregelbewijs, per 1 juli echt verplicht!

Door Joeri Kok, 2 maanden geleden

Beste allen, Zoals velen al gehoord hebben is het verplicht om je spelregelbewijs te halen. Een groot aantal heeft dit al heel netjes gedaan. Helaas hebben 73 personen dit nog niet gedaan.

Gisteren zijn er activatiebrieven verzonden aan alle spelende leden die zich nog niet aangemeld hebben of gediplomeerd zijn. Per 1 juli aanstaande is het vanaf de B verplicht om je spelregelbewijs te hebben behaald. Heb je dit niet behaald dan mag je niet deelnemen aan wedstrijden die georganiseerd worden door het KNKV. 

Veel succes!

Bij vragen kunt u zich richten tot de scheidsrechterscommissie, scheidsrechter@kvgroen-geel.nl

 

Groet,

 

Joeri Kok