Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Let op!! nog je sponsorkleding inleveren?

Woensdag 20 juni 2018 van 19.00 tot 19.45 uur kan je je kleding inleveren. Ook als je volgend jaar weer gaat korfballen moet je je kleding inleveren.De kleding moet schoon, compleet en zonder zand worden ingeleverd.

Laatste kans

Er wordt weer opgeruimd, de kasten en bakken worden weer geleegd. De gevonden voorwerpen op de foto's gaan binnenkort naar de kledingbak. Kijk of er nog iets van je bij zit.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Spelen en fluiten gaan samen veldprogramma 2017-2018

Door Het Bestuur, 10 maanden geleden

Beste leden, Spelen en fluiten gaan samen. Wij kampen bij Groen Geel met een tekort aan scheidsrechters. Afgelopen seizoen heeft Groen Geel ongeveer 1800 euro aan boetes moeten betalen voor het tekort leveren van scheidsrechters.

Voor ieder team dat in de wedstrijdsport een thuiswedstrijd speelt, (dit veldseizoen zijn dat er 83) moet Groen Geel een scheidsrechter leveren die buiten de deur wedstrijden gaat fluiten. Daarnaast moeten we als Groen Geel ook scheidsrechters gaan beoordelen. Wij moeten bij Groen Geel totaal (alleen het veld) 98 wedstrijden buiten de deur fluiten. Als wij niet aan dit aantal voldoen dan krijgen wij voor iedere niet gefloten wedstrijd ongeveer 30 euro boete. Daarnaast moeten we zeker 75% van de 98 (is 62) halen om geen sportieve sanctie te krijgen. D.w.z. dat Groen Geel 2 en 3 en verder naar beneden de volgende competitie met punten in minderen zullen beginnen. Dit willen we natuurlijk helemaal niet.

Onze KNKV scheidsrechters fluiten vaak op zaterdagochtend een jeugdwedstrijd. Om deze KNKV scheidsrechters te ontlasten heeft het bestuur besloten dat het spelen en fluiten samen gaan. Ieder lid dat speelt moet ook kunnen fluiten.

Op de laatste algemene ledenvergadering van 24 mei jl. is het arbitrage plan goedgekeurd. In dit plan staat dat ieder team dat aan de competitie meedoet 4 veld- en 4 zaalwedstrijden moet fluiten. Hoe een team dit regelt maakt niet uit. Je kunt onderling afspreken dat bijvoorbeeld 1 persoon fluit en de rest de kantinediensten/zaaldiensten voor hun rekening neemt. Met ingang van speelweekend 4 (23 september) worden de teams ingeroosterd. De contactpersoon van ieder team (kan de aanvoerder zijn maar kan ook iemand anders zijn) zal binnen het team bespreken wie er de aangewezen wedstrijd gaat fluiten. Op deze manier kunnen onze KNKV scheidsrechters buiten de deur fluiten wat betekent dat we hopelijk kunnen voldoen aan de 98 veldwedstrijden. We gaan er vanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt in deze.

Klik hier voor het veldprogramma met de tot nu toe ingeroosterde scheidsrechters.

Hieronder de werkwijze van de SR commissie.

Werkwijze in grote lijnen:

  • Twee weken vóór het seizoen begint, is het speelschema bekend. Op dat moment sturen de SR-aanzeggers een mail naar de contactpersoon van het team. (Dit wordt nu z.s.m.. De teams worden pas na het 3e speelweekend ingeroosterd.)
  • De teams wijzen zelf een contactpersoon aan. Deze contactpersoon geeft van zijn team door wie wanneer wil fluiten. De contactpersoon hoeft niet persé de aanvoerder te zijn.
  • De SR-aanzeggers geven datums en tijdsblokken aan, waarop de teams kunnen inschrijven. De teams kunnen hierbinnen zelf hun voorkeur aangeven.
  • Tijdsblokken zijn zaterdag 9.00-12.00 uur en 12.00-15.00 uur, zondag 10.00-14.00 uur.
  • De SR-aanzeggers delen uiteindelijk de teams in bij een passende/geschikte wedstrijd.
  • Als teams niet hebben gereageerd op de oproep, wordt het team, zonder overleg, ingedeeld bij een wedstrijd.
  • De teamleden worden via sportlink op de hoogte gebracht wanneer zij een wedstrijd moeten fluiten (automatische melding, net als bij de kantine-dienst). Het is dus van belang dat een ieder de nieuwe App van KNKV wedstrijdzaken download.Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
KV Groen Geel