" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Simpel super fan event

Door Robert Luttik, 11 dagen geleden

Zaterdag 15 juni wordt het extra spannend voor de C3 en C4. De aandacht gaat zaterdag niet alleen naar het 1e uit, deze 2 wedstrijden zijn even belangrijk. Dat is ook de bedoeling van Simpel.nl, ook andere teams in het zonnetje zetten. Vooraf aan de wedstrijden zal Super Aanvaller Stijn Hoekstra tijdens de bespreking ook een speech houden om scherp het veld in te gaan.  Het draait natuurlijk niet alleen om de spelers van de C3 en C4, maar zeker ook om de Super supporters. Zij staan ook in de spotlights van het Simpel Super Fan Event. En terecht, want het zijn de supporters die altijd klaar staan voor hun kinderen. In de rust van beide wedstrijden wordt er een strafworpchallenge gehouden waarbij de winnaar een Super heerlijk ijsje van IJskoud de Beste aangeboden krijgt.

Dank aan Simpel.nl, trotse sponsor van Groen-Geel