A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Schoolkorfbal scheidsrechters gezocht

Door Mariëtte Koomen, 15 dagen geleden

Wij zoeken nog 8 (!) scheidsrechters voor het schoolkorfbaltoernooi van de groepen 5 t/m 8 op 16 en 17 mei. 

Met op donderdag 42 wedstrijden en 40 wedstrijden op de vrijdag, kunnen wij als vast scheidsrechterskorps niet alle wedstrijden zelf invullen. Daarom hebben we jou hard nodig! Voor donderdag 16 mei zijn er 2 scheidsrechters nodig, voor vrijdag 17 mei, 6 scheidsrechters.

  • Donderdag 16 mei,  groepen 5 en 7,  van 17.50- 20.00 uur
  • Vrijdag 17 mei, groepen 6 en 8, van 17.50- 20.00 uur

Kan je alleen vóór of na een bepaalde tijd: geef je evengoed op: elke gefloten wedstrijd is er één!

Geef je z.s.m. op (i.i.g. vóór 11 mei) via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl en vermeld de dag(en) en tijden wanneer je beschikbaar bent. Houdt de komende week je mailbox in de gaten voor meer informatie. 

Alvast bedankt namens alle basisschoolleerlingen van Wormer en omstreken,

De scheidsrechterscommissie