Wedstrijdverslag c3

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen.

Foto's team van de week f3 en f4

Zaterdag 1 december waren de F3 en de F4 team van de week. Ze mochten op de foto en oplopen met de spelers van ons vlaggenschip. In de rust van de wedstrijd van ons eerste hebben deze toppers hun korfbalkunsten mogen laten zien aan het grote publiek.

Vers uit de keuken...

Zaterdag zijn er weer lekkere broodjes verkrijgbaar...

Tins nieuwe shirtsponsor c2

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten zij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. TINS sponsort de C2 doormiddel van fraaie shirts en inschietshirts en wenst de C2 veel succes in het nieuwe tenue.

Balsponsor: freek hypotheek zaandam

Zoals u op de foto al kunt zien, ook het korfbalechtpaar Dik heeft door vakkundige begeleiding van HVMS makelaardij en Freek Hypotheek een prachtig nieuw huis verkregen op het oude Groen Geel veld, dus straks lopend naar Groen Geel!

Terug naar overzicht

Rijders en vertrektijden

Door Erlinde de Ridder, 23 dagen geleden

De rijders en vertrektijden van de uitwedstrijden zijn niet zichtbaar op de site. Het probleem is voorgelegd aan de helpdesk van Sportlink. Voor nu de rijders en vertrektijden van de uitwedstrijden van aanstaande zaterdag 24 november in onderstaande tabel.

Aanvangstijd

Thuisteam

Uitteam

Accommodatie

Plaats

Vertrektijd

Rijders

09:00

Furore E1

Groen Geel E1

Het Trias

KROMMENIE

08:15

Dex, Joep

09:00

Furore F1

Groen Geel F5

Het Trias

KROMMENIE

08:15

Jan, Mika 

10:00

OKV E2

Groen Geel E4

Oostzaan

OOSTZAAN

09:10

Chara, Hannah

10:00

KZ/Thermo4U E5

Groen Geel E7

Topsportcentrum De Koog

KOOG AAN DE ZAAN

09:15

Teun, Timme

10:00

OKV F1

Groen Geel F1

Oostzaan

OOSTZAAN

09:10

Milo, Dean

11:00

Roda E3

Groen Geel E8

Topsportcentrum De Koog

KOOG AAN DE ZAAN

10:15

Gijs, Nathan

11:00

Sporting West F1

Groen Geel F2

Hogendorp Sportcentrum

AMSTERDAM

10:00

Kian, Pelle

11:10

OKV C1

Groen Geel C2

Oostzaan

OOSTZAAN

10:00

Flor, Gijs, Roosmarijn

14:35

ZKV (Za) C2

Groen Geel C3

De Struyck

ZAANDAM

13:45

Roxanne, Jiske, Kiki

16:10

TOP/SolarCompleet A1

Groen Geel A1

De Korf

SASSENHEIM

14:10

Zané, Nick, Britt Koomen