" />

Wedstrijdverslag d3 - bep d2 (8-6)

Met veel ouders aan de kant hebben we een lekkere wedstrijd gespeeld. Het begin was voor ons. Rosa gebruikte haar snelheid en ging meteen vanaf de middenlijn door en Lucas plaatste van afstand de bal mee en 1-0. We bleven actief aanvallen en veel schieten, maar verder dan een gemiste strafworp kwamen we niet. De tweede aanval was meteen op stoom en vooral Kasper die op korte afstand ons op 2-0 en 3-0 bracht. Verdedigend lieten we wat steekjes vallen 3-2, maar Ruben en Sarah schoten ons naar de ruststand van 5-2. Twee meisjes conform schema gewisseld.

Nieuw: handboek voor kantinediensten groen-geel

Het Handboek voor kantinediensten Groen-Geel is klaar! Voor, tijdens en na jouw dienst kun je nu van alles opzoeken over de kantine.

Boek de herfstvakantie via sponsorkliks

Over een kleine maand staat de herfstvakantie weer voor de deur. Tijd om lekker te ontspannen met de kids.Ga je lekker een weekje op vakantie? Dit kan je ook online boeken via diverse webwinkels.

Nieuwe gecertificeerden, klasse!

Groen-Geel heeft er weer twee nieuwe gecertificeerden bij! Zij behaalden hun certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken via de IVA online.

Vers uit de keuken.

Aanstaande zaterdag spelen het eerste en het tweede team van Groen-Geel weer een thuiswedstrijd.Vers uit de keuken zijn dan de volgende broodjes verkrijgbaar:

Terug naar overzicht

Rabobank seizoensopening 2017/2018

Door Tamarah Smits, 23 dagen geleden

Zondag 28 augustus is het nieuwe seizoen officieel geopend op Trickelsoord! Samen met de jeugd, ouders en de selectie is het startschot gegeven om hopelijk weer een nieuw succesvol seizoen te draaien. De middag startte onder leiding van de activiteitencommissie met een spelletjescircuit voor de kangoeroes en D/E/F jeugd. Samen met de selectie en de A-selectie werden er verschillende korfbaloefeningen uitgevoerd. Tussen het korfballen door kon de jeugd ook nog de nodige energie kwijt op het springkussen dat aangeboden werd door de Rabobank.

Nadat de bekers limo gulzig waren leeggedronken werd het tijd om de selecties voor te stellen. Want wie zitten er nou eigenlijk in de A-selectie en selectie? Nou dat wist Bjarne Hendriks ons wel heel goed te vertellen! Aangemoedigd door de jeugd en natuurlijk Lucky de Leeuw werden de beide selecties warm op het veld onthaald.

Na het spelletjescircuit en het voorstellen was het tijd voor het serieuze werk, namelijk een warming-up gevolgd door een wedstrijdje. De jeugdspelers mochten onder leiding van Kevin ervaren hoe de selectie zich voorbereid op een wedstrijd. Nadat alle spieren opgewarmd waren begon de wedstrijd onder leiding van Joeri Kok tussen de A-selectie en de selectie. Hierbij werden de selectiespelers gewisseld voor een jeugdspeler, waarbij de jeugdspelers hun korfbalskills aan de selectie konden showen!

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje op ons zonovergoten complex.  De pannenkoeken werden smakelijk ontvangen door de hongerige jeugd en de daltonburgers en ballen van Willem Spijkerman waren binnen no time uitverkocht!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Bekijk hier de foto's.

De evenementencommissie