" />

Toosten op 94 jaar jong

Beste leden, Onze vereniging is officieel opgericht op 23 november 1923, dus wij zijn a.s. donderdag 94 jaar jong.

Documenten jalv maandag 27 november

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De JALV zal op maandag 27 november 2017 plaatsvinden in de kantine. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.  Klik hieronder voor de vergaderdocumenten voor as maandag: 

Sinterklaas bij groen-geel

A3: veel pieken, weinig dalen

Heeft u al besloten wat u met kerst gaat doen? Voor de mensen die geen kleine kinderen meer hebben altijd een hele uitdaging. Blijft u gezellig thuis? Of gaat u naar verre oorden van de zon genieten? (Als ik de nieuwe versie van Inconvenient Truth mag geloven gaan we naar Zandvoort, met broodjes etc., maar dit terzijde.) Of relaxt naar de woonboulevard met familie? Ook leuk. En dan dat eten. Gaan we aan de turkey? Wordt het steengrillen? Pakken we een 13 sterrenrestaurants in Zwolle? Of gaan we voor de tournedos met appelmoes en kers bij de Van der Valkjes?...

Gevonden voorwerpen tot 20 november

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Rabobank seizoensopening 2017/2018

Door Tamarah Smits, 3 maanden geleden

Zondag 28 augustus is het nieuwe seizoen officieel geopend op Trickelsoord! Samen met de jeugd, ouders en de selectie is het startschot gegeven om hopelijk weer een nieuw succesvol seizoen te draaien. De middag startte onder leiding van de activiteitencommissie met een spelletjescircuit voor de kangoeroes en D/E/F jeugd. Samen met de selectie en de A-selectie werden er verschillende korfbaloefeningen uitgevoerd. Tussen het korfballen door kon de jeugd ook nog de nodige energie kwijt op het springkussen dat aangeboden werd door de Rabobank.

Nadat de bekers limo gulzig waren leeggedronken werd het tijd om de selecties voor te stellen. Want wie zitten er nou eigenlijk in de A-selectie en selectie? Nou dat wist Bjarne Hendriks ons wel heel goed te vertellen! Aangemoedigd door de jeugd en natuurlijk Lucky de Leeuw werden de beide selecties warm op het veld onthaald.

Na het spelletjescircuit en het voorstellen was het tijd voor het serieuze werk, namelijk een warming-up gevolgd door een wedstrijdje. De jeugdspelers mochten onder leiding van Kevin ervaren hoe de selectie zich voorbereid op een wedstrijd. Nadat alle spieren opgewarmd waren begon de wedstrijd onder leiding van Joeri Kok tussen de A-selectie en de selectie. Hierbij werden de selectiespelers gewisseld voor een jeugdspeler, waarbij de jeugdspelers hun korfbalskills aan de selectie konden showen!

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje op ons zonovergoten complex.  De pannenkoeken werden smakelijk ontvangen door de hongerige jeugd en de daltonburgers en ballen van Willem Spijkerman waren binnen no time uitverkocht!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Bekijk hier de foto's.

De evenementencommissie