" />

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Let op!! nog je sponsorkleding inleveren?

Woensdag 20 juni 2018 van 19.00 tot 19.45 uur kan je je kleding inleveren. Ook als je volgend jaar weer gaat korfballen moet je je kleding inleveren.De kleding moet schoon, compleet en zonder zand worden ingeleverd.

Laatste kans

Er wordt weer opgeruimd, de kasten en bakken worden weer geleegd. De gevonden voorwerpen op de foto's gaan binnenkort naar de kledingbak. Kijk of er nog iets van je bij zit.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Rabobank seizoensopening 2017/2018

Door Tamarah Smits, 10 maanden geleden

Zondag 28 augustus is het nieuwe seizoen officieel geopend op Trickelsoord! Samen met de jeugd, ouders en de selectie is het startschot gegeven om hopelijk weer een nieuw succesvol seizoen te draaien. De middag startte onder leiding van de activiteitencommissie met een spelletjescircuit voor de kangoeroes en D/E/F jeugd. Samen met de selectie en de A-selectie werden er verschillende korfbaloefeningen uitgevoerd. Tussen het korfballen door kon de jeugd ook nog de nodige energie kwijt op het springkussen dat aangeboden werd door de Rabobank.

Nadat de bekers limo gulzig waren leeggedronken werd het tijd om de selecties voor te stellen. Want wie zitten er nou eigenlijk in de A-selectie en selectie? Nou dat wist Bjarne Hendriks ons wel heel goed te vertellen! Aangemoedigd door de jeugd en natuurlijk Lucky de Leeuw werden de beide selecties warm op het veld onthaald.

Na het spelletjescircuit en het voorstellen was het tijd voor het serieuze werk, namelijk een warming-up gevolgd door een wedstrijdje. De jeugdspelers mochten onder leiding van Kevin ervaren hoe de selectie zich voorbereid op een wedstrijd. Nadat alle spieren opgewarmd waren begon de wedstrijd onder leiding van Joeri Kok tussen de A-selectie en de selectie. Hierbij werden de selectiespelers gewisseld voor een jeugdspeler, waarbij de jeugdspelers hun korfbalskills aan de selectie konden showen!

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje op ons zonovergoten complex.  De pannenkoeken werden smakelijk ontvangen door de hongerige jeugd en de daltonburgers en ballen van Willem Spijkerman waren binnen no time uitverkocht!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Bekijk hier de foto's.

De evenementencommissie