" />

Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

Rabobank seizoensopening 2017/2018

Door Tamarah Smits, 6 maanden geleden

Zondag 28 augustus is het nieuwe seizoen officieel geopend op Trickelsoord! Samen met de jeugd, ouders en de selectie is het startschot gegeven om hopelijk weer een nieuw succesvol seizoen te draaien. De middag startte onder leiding van de activiteitencommissie met een spelletjescircuit voor de kangoeroes en D/E/F jeugd. Samen met de selectie en de A-selectie werden er verschillende korfbaloefeningen uitgevoerd. Tussen het korfballen door kon de jeugd ook nog de nodige energie kwijt op het springkussen dat aangeboden werd door de Rabobank.

Nadat de bekers limo gulzig waren leeggedronken werd het tijd om de selecties voor te stellen. Want wie zitten er nou eigenlijk in de A-selectie en selectie? Nou dat wist Bjarne Hendriks ons wel heel goed te vertellen! Aangemoedigd door de jeugd en natuurlijk Lucky de Leeuw werden de beide selecties warm op het veld onthaald.

Na het spelletjescircuit en het voorstellen was het tijd voor het serieuze werk, namelijk een warming-up gevolgd door een wedstrijdje. De jeugdspelers mochten onder leiding van Kevin ervaren hoe de selectie zich voorbereid op een wedstrijd. Nadat alle spieren opgewarmd waren begon de wedstrijd onder leiding van Joeri Kok tussen de A-selectie en de selectie. Hierbij werden de selectiespelers gewisseld voor een jeugdspeler, waarbij de jeugdspelers hun korfbalskills aan de selectie konden showen!

De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje op ons zonovergoten complex.  De pannenkoeken werden smakelijk ontvangen door de hongerige jeugd en de daltonburgers en ballen van Willem Spijkerman waren binnen no time uitverkocht!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Bekijk hier de foto's.

De evenementencommissie