Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

Paaseierentocht 30 maart 2018

Door Terrenc Griemink, 8 dagen geleden

Hallo jongens en meiden, ook dit jaar gaan wij met z’n alle op paaseierentocht en dit gaan wij doen op vrijdag 30 maart!! Wij gaan naar het bos in Castricum waar we weer leuke spelletjes gaan doen en lekker chillen. Wij doen dit met alle pupillen! ( f-jes, e-tjes en d-tjes)

Hoe kan je je opgeven? Door het aanmeldstrookje uit te printen, in te vullen en inleveren bij het bijstaande adres. Klik hier om aanmeldstrookje te openen.

Inlever adres: Wasser 17, Wormer

Zorg ervoor dat je op tijd bent met het inleveren, want VOL=VOL

Vul dit strookje in samen met een bedrag van €6,-

 

Wat moet je allemaal mee nemen:

  • Lunchpakket ( genoeg drinken )
  • Regenpak
  • Een goed humeur

 

Wij vertrekken vanaf Groen-Geel met de bus richting Castricum. Zorg dat je om 8.30 uur aanwezig bent. De bus vertrekt om 8.45 uur.

Wij zullen weer bij Groen-Geel aankomen rond 16.15 uur.

 

Aangezien we dit jaar 111 pupillen hebben is de kans aanzienlijk groot dat er meer dan 70 kinderen zich aanmelden. In dit geval gaan we met de trein. Dan verzamelen we bij Station Wormerveer om 08.30.

We zullen op de site en facebook pagina melden of we met de bus of met de trein gaan.

 

LET OP!!! DE TREIN RIJDT OP VAST SCHEMA WE KUNNEN DIT JAAR NIET WACHTEN OP MENSEN DIE TE LAAT KOMEN!!!!

 

Wanneer er super slecht weer voorspelt wordt gaan wij naar een alternatief programma in de zaal van Groen-Geel.

 

Wij hebben er allemaal weer super veel zin in!

Zien we jou ook 30 maart !!!!

                                                                                                 

AC