Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Paaseierentocht 30 maart 2018

Door Terrenc Griemink, 9 maanden geleden

Hallo jongens en meiden, ook dit jaar gaan wij met z’n alle op paaseierentocht en dit gaan wij doen op vrijdag 30 maart!! Wij gaan naar het bos in Castricum waar we weer leuke spelletjes gaan doen en lekker chillen. Wij doen dit met alle pupillen! ( f-jes, e-tjes en d-tjes)

Hoe kan je je opgeven? Door het aanmeldstrookje uit te printen, in te vullen en inleveren bij het bijstaande adres. Klik hier om aanmeldstrookje te openen.

Inlever adres: Wasser 17, Wormer

Zorg ervoor dat je op tijd bent met het inleveren, want VOL=VOL

Vul dit strookje in samen met een bedrag van €6,-

 

Wat moet je allemaal mee nemen:

  • Lunchpakket ( genoeg drinken )
  • Regenpak
  • Een goed humeur

 

Wij vertrekken vanaf Groen-Geel met de bus richting Castricum. Zorg dat je om 8.30 uur aanwezig bent. De bus vertrekt om 8.45 uur.

Wij zullen weer bij Groen-Geel aankomen rond 16.15 uur.

 

Aangezien we dit jaar 111 pupillen hebben is de kans aanzienlijk groot dat er meer dan 70 kinderen zich aanmelden. In dit geval gaan we met de trein. Dan verzamelen we bij Station Wormerveer om 08.30.

We zullen op de site en facebook pagina melden of we met de bus of met de trein gaan.

 

LET OP!!! DE TREIN RIJDT OP VAST SCHEMA WE KUNNEN DIT JAAR NIET WACHTEN OP MENSEN DIE TE LAAT KOMEN!!!!

 

Wanneer er super slecht weer voorspelt wordt gaan wij naar een alternatief programma in de zaal van Groen-Geel.

 

Wij hebben er allemaal weer super veel zin in!

Zien we jou ook 30 maart !!!!

                                                                                                 

AC