Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Paaseierentocht 30 maart 2018

Door Terrenc Griemink, 12 maanden geleden

Hallo jongens en meiden, ook dit jaar gaan wij met z’n alle op paaseierentocht en dit gaan wij doen op vrijdag 30 maart!! Wij gaan naar het bos in Castricum waar we weer leuke spelletjes gaan doen en lekker chillen. Wij doen dit met alle pupillen! ( f-jes, e-tjes en d-tjes)

Hoe kan je je opgeven? Door het aanmeldstrookje uit te printen, in te vullen en inleveren bij het bijstaande adres. Klik hier om aanmeldstrookje te openen.

Inlever adres: Wasser 17, Wormer

Zorg ervoor dat je op tijd bent met het inleveren, want VOL=VOL

Vul dit strookje in samen met een bedrag van €6,-

 

Wat moet je allemaal mee nemen:

  • Lunchpakket ( genoeg drinken )
  • Regenpak
  • Een goed humeur

 

Wij vertrekken vanaf Groen-Geel met de bus richting Castricum. Zorg dat je om 8.30 uur aanwezig bent. De bus vertrekt om 8.45 uur.

Wij zullen weer bij Groen-Geel aankomen rond 16.15 uur.

 

Aangezien we dit jaar 111 pupillen hebben is de kans aanzienlijk groot dat er meer dan 70 kinderen zich aanmelden. In dit geval gaan we met de trein. Dan verzamelen we bij Station Wormerveer om 08.30.

We zullen op de site en facebook pagina melden of we met de bus of met de trein gaan.

 

LET OP!!! DE TREIN RIJDT OP VAST SCHEMA WE KUNNEN DIT JAAR NIET WACHTEN OP MENSEN DIE TE LAAT KOMEN!!!!

 

Wanneer er super slecht weer voorspelt wordt gaan wij naar een alternatief programma in de zaal van Groen-Geel.

 

Wij hebben er allemaal weer super veel zin in!

Zien we jou ook 30 maart !!!!

                                                                                                 

AC