Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering maandag 28 mei 2018

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Kangoeroedag

We hebben vandaag een Kangoeroedag voor de kleuters van Wormer georganiseerd. Meer dan 100 kinderen hebben genoten van een muzikale warming-up en leuke spelletjes op de velden! Kijk hier voor de eerste foto’s.

Aspirantenkamp foto's

De dagen zijn voorbij gevlogen en het kamp zit er al weer op!

Aankomst pupillenkamp 15:30 uur

Het pupillenkamp zit er al bijna weer op. De verwachting is dat ze om 15:30 uur bij Groen Geel aankomen.

Aspirantenkamp 17:05 op station wormerveer

Beste ouders,

Terug naar overzicht

Oranje onder 19 maandagavond naar groen geel

Door Marcel Griemink, 4 maanden geleden

Nederlandse talenten naar Wormer

Op de korfbal challenge heeft Leon Simons zijn selectie bekend gemaakt en gaan vanaf nu in voorbereiding op het WK in Leeuwarden. Een onderdeel van de voorbereiding is de oefenstage tegen Top Hoofdklasser Groen Geel. Op maandag 12 februari komen alle talenten van deze Oranje lichting naar Wormer om tegen de Groen Geel selectie te spelen. Voor Groen Geel, dat geplaatst is voor de Hoofdklasse playoffs, ook een mooie gelegenheid.

Er worden 4 delen van 20 minuten gespeeld en de wedstrijd wordt geleid door Marcel Luttik en Joeri Kok. Zij gaan net als op de korfbal challenge beide als scheidsrechter fungeren. Met dat gegeven en gezien de kwaliteiten van de teams moeten dit leuke wedstrijden worden.

Dus kom Groen Geel aanmoedigen. Of dat is onze Groen Geel selectie of de Groen Gelers in Oranje, Romy, Jasper en Scott maakt natuurlijk niet uit.

De wedstrijd start maandag om 19:20 uur.