Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Oranje onder 19 maandagavond naar groen geel

Door Marcel Griemink, 7 maanden geleden

Nederlandse talenten naar Wormer

Op de korfbal challenge heeft Leon Simons zijn selectie bekend gemaakt en gaan vanaf nu in voorbereiding op het WK in Leeuwarden. Een onderdeel van de voorbereiding is de oefenstage tegen Top Hoofdklasser Groen Geel. Op maandag 12 februari komen alle talenten van deze Oranje lichting naar Wormer om tegen de Groen Geel selectie te spelen. Voor Groen Geel, dat geplaatst is voor de Hoofdklasse playoffs, ook een mooie gelegenheid.

Er worden 4 delen van 20 minuten gespeeld en de wedstrijd wordt geleid door Marcel Luttik en Joeri Kok. Zij gaan net als op de korfbal challenge beide als scheidsrechter fungeren. Met dat gegeven en gezien de kwaliteiten van de teams moeten dit leuke wedstrijden worden.

Dus kom Groen Geel aanmoedigen. Of dat is onze Groen Geel selectie of de Groen Gelers in Oranje, Romy, Jasper en Scott maakt natuurlijk niet uit.

De wedstrijd start maandag om 19:20 uur.