Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Oranje onder 19 maandagavond naar groen geel

Door Marcel Griemink, 9 maanden geleden

Nederlandse talenten naar Wormer

Op de korfbal challenge heeft Leon Simons zijn selectie bekend gemaakt en gaan vanaf nu in voorbereiding op het WK in Leeuwarden. Een onderdeel van de voorbereiding is de oefenstage tegen Top Hoofdklasser Groen Geel. Op maandag 12 februari komen alle talenten van deze Oranje lichting naar Wormer om tegen de Groen Geel selectie te spelen. Voor Groen Geel, dat geplaatst is voor de Hoofdklasse playoffs, ook een mooie gelegenheid.

Er worden 4 delen van 20 minuten gespeeld en de wedstrijd wordt geleid door Marcel Luttik en Joeri Kok. Zij gaan net als op de korfbal challenge beide als scheidsrechter fungeren. Met dat gegeven en gezien de kwaliteiten van de teams moeten dit leuke wedstrijden worden.

Dus kom Groen Geel aanmoedigen. Of dat is onze Groen Geel selectie of de Groen Gelers in Oranje, Romy, Jasper en Scott maakt natuurlijk niet uit.

De wedstrijd start maandag om 19:20 uur.