Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Oranje onder 19 maandagavond naar groen geel

Door Marcel Griemink, 13 maanden geleden

Nederlandse talenten naar Wormer

Op de korfbal challenge heeft Leon Simons zijn selectie bekend gemaakt en gaan vanaf nu in voorbereiding op het WK in Leeuwarden. Een onderdeel van de voorbereiding is de oefenstage tegen Top Hoofdklasser Groen Geel. Op maandag 12 februari komen alle talenten van deze Oranje lichting naar Wormer om tegen de Groen Geel selectie te spelen. Voor Groen Geel, dat geplaatst is voor de Hoofdklasse playoffs, ook een mooie gelegenheid.

Er worden 4 delen van 20 minuten gespeeld en de wedstrijd wordt geleid door Marcel Luttik en Joeri Kok. Zij gaan net als op de korfbal challenge beide als scheidsrechter fungeren. Met dat gegeven en gezien de kwaliteiten van de teams moeten dit leuke wedstrijden worden.

Dus kom Groen Geel aanmoedigen. Of dat is onze Groen Geel selectie of de Groen Gelers in Oranje, Romy, Jasper en Scott maakt natuurlijk niet uit.

De wedstrijd start maandag om 19:20 uur.